Kako gledati TV preko interneta

Kako gledati TV preko interneta

Ako ste poput mene, vama je zgodnije i lakse da gledate TV na internetu umesto na televizoru. Mnoge stanice, kao sto su RTS, Pink, B92, RTS 1 od sada mozete gledati i na internetu. Evo jednostavnih nacina kako to da uradite

Idite direktno na sajt TV kanala

Jedan od jednostavnih nacina da gledate televiziju preko interneta je da odete direktno na sajt televizijske stanice. Programe RTS-a i B92 mozete pratiti direktno na njihovim sajtovima, dok ostale programe mozete gledati na sajtovima za gledanje TV programa. Neki od poznatijih sajtova za gledanje TV-a su navidiku.com, tvuzivo.com, zbrka.com, profreetv.com, uzivo24.com i mnogi drugi. Prednost gledanja TV-a direktno na sajtu emitera je u tome sto dobijate bolji kvalitet slike i sa dosta manje prekida. Nije uvek lako pronaci zeljeni TV program za gledanje preko interneta, tako da nekad se moze desiti da kasnije pocnete da gledate omiljenu emisiju. Zato, kada je gledanje TV preko interneta potrebno je ranije pronaci sajt preko kojeg cete gledati zeljeni TV program.

Gledanje TV-a preko NETFLIX

Netflix je odlican nacin za gledanje televizije preko interneta. Ako vec imate Netflix nalog, kliknite na podesavanja naloga da biste saznali mogucnosti. Na Netflix sada, mozete gledati TV programe koje tesko mozete naci preko interneta, kao sto je kablovska televizija. Tu mozete pronaci na stotine televizijskih emisija i gledati ih odmah. Jedna od najvecih prednosti gledanja TV preko interneta Netflix je sto nema reklama.

Gledanje TV preko YouTube

YouTube je jos jedan sajt gde mozete da gledate TV na internetu. Na YouTube se obicno mogu pronaci neke zanimljivosti i klipovi, ali se mogu pronaci i cele televizijske emisije. Prednost YouTube je sto mozete pronaci retke TV emisije, emisije koje se tesko nalaze, kao sto su: crtani filmovi iz osamdesetih, reklama iz sedamdesetih ili politicke emisije iz sezdesetih. Na YouTube mozete pronaci i mnostvo snimaka kao sto je kucni video ili reklame za neke proizvode, tako da je ovo zaista veliki resurs za gledanje video materijala. YouTube je i odlican izvor svih tipova muzike iz razliciti vremenskih perioda.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts