Kako iznenaditi dečka

0

Kako iznenaditi dečka

U svakom odnosu, vazno je da uvek imate nove ideje za romanticne trenutke. Iznenadjenje ce dati do znanja vasem decku da razmisljate o njemu i da je on jos uvek broj jedan u vasem srcu. Iznenadjenja mogu biti razlicitih tipova, a glavna svrha je da vas odnos bude jedninstven i zanimljiv.

Kako-iznenaditi-decka-567

Kako-iznenaditi-decka-1Boudoir fotografije

Boudoir fotografije je veoma lep stil portreta. Svadbene fotografije i fotografije portret ponekad se mogu nazvati Boudoir fotografije. Uzmite neku vasu privatnu sliku i ostavite je ispod njegovog jastuka ili u stranice omiljene knjige.

Kako-iznenaditi-decka-2Piknik iznenadjenje

Recite vasem decku da je potrebno da vas odveze kod stomatologa, ili na neko drugo neprijatno mesto. Umesto toga vi ga izvedite na piknik ili na neko drugu zanimljivo mesto.

 

Kako-iznenaditi-decka-3Romanticna vecera

Posaljite vaseg decka u prodavnicu ili na neko drugo mesto. Za to vreme vi napravite iznenadjenje ukrasavajuci trpezariju romanticnim detaljima i postavite veceru za dvoje.

 

iznenaditi momka

Strip knjiga

Iznenadite aga stripom u kojem bi bila prikazana vasa romansa. Napisite nesto o vasem prvom satanku, kako ste se zaljubili u njega ili neki drugi zanimljiv momenat. Neka knjiga bude lepo uradjena sa tvrdim povezom i zaniljivim ukrasima.

KLIKNI OVDE - Pogodite koji grad se nalazi na slikama i osvojite 30€


loading...

PREPORUČENI POSTOVI

Tegla sa ljubavnim porukama – Originalan poklon za dragu osobu Ako pitate decu šta je poklon, većina će reći da je to nešto lepo što kupite i poklonite osobama do kojih Vam je stalo. Saglasna sam sa budućnošću naš...
Kako iznenaditi devojku? Kako prirediti originalno iznenadjenje devojci? Kako iznenaditi devojku na poseban i neobičan način? Ako se potrudite da priredite iznenadjenje za d...
Share.

Leave A Reply