Kako vratiti voljenu osobu

1

Kako vratiti bivšu devojku ili dečka

Vratiti voljenu osobu nazad nije lako, ali uz dosta truda i to je moguće. Pročitajte ovaj tekst i saznajte, kako da se pomirite sa voljenom osobom.

Kazu da je raskid jedan od najzbunjujucih emotivnih iskustava kroz koje neko moze proci. Moze biti posebno bolno ukoliko nije ocekivan, odnosno ukoliko je partner odjednom odlucio da napusti sve.

Veruje se da je zena cesce zrtva u raskidima, jer one lakse ispoljavaju emocije od muskaraca.

Medjutim, ne prihvataju svi raskid kao kraj veze. Vec primenjuju brojne strategije kako bi vratile bivseg decka nazad.

kako vratiti bivsu devojku ili dečka

[crp]
Kako vratiti voljenu osobu?

Zato, ne pokusavajte da komunicirate sa bivsim. Oduprite se zelji da ga pozovete ili da se raspitujete za njega kod zajednickih prijatelja. Osecaj odvojenosti ce, svakako stvoriti utisak da vasa sreca ne zavisi od njega. Ova emotivna nezavisnost je najverovatnije znak da ga, ipak opet zelite u svom zivotu.

Izbegavajte preterano izvinjavanje za stvari koje su krenule lose u vasoj vezi. Na taj nacin mozete cak da izgledate slabo ili ocajno.

Vas cilj je da stvorite iluziju da vas raskid uopste nije pogodio. Razmislite o stvarima zbog kojih se vas dragi zaljubio u vas, na primer optimizam. Pa se potrudite da povratite osobine, koje ste mozda za sve vreme trajanja veze potisnuli. Kao rezultat toga, on ce vas verovatno opet videti u svetlu u kom se zaljubio u vas.

Radite na sebi, kako bi promena bila sto pre vidljiva. Kada vas bivsi budeo uvideo promenu, sigurno nece pozeleti da vas prepusti nekom drugom.

Podsecajte se na pozitivna iskustva iz proslosti. Na primer, obucite nesto u cemu je on posebno voleo da vas vidi nekada. Podsecanje na dobre stvari koje ste doziveli, svakako ce ga podstaci da razmisli I on jos jedanput o svemu.

Share.

1 komentar

  1. AMRA on

    poziv ili wcp viber Želim ovim putem se zahvaliti ženi dami i Kraljici Darij bila sam na ivici ponora ništa mi nije išlo za rukom posao porodica sve se srušila u jednom danu…počela sam piti nasla utjehu ali kada bih se otreznila sve je isto bilo….pokušala sam čak i samoubojstvo ali drugarica me nije napustila bila je koliko toliko uz mene…nešto je tražila drugarica na neku i Videla je dosta pohvale za ženu Dariju pozvali smo je i naravno Tu je ona bila meni spas Vjerujte da nam bilo urađeno crna magija pomogla mi muž se vratio meni i djeci i posao sam vratila nazad Darija je velika i uspješna žena koja zna svoj posao…inače da nema nje bila bih danas pod crnom zemljom…ako nekome treba tel.naz.jee +385977413680 viber i

Leave A Reply