Kako smuvati devojku preko Fejsa

Kako smuvati devojku preko Fejsa?

Kako smuvati devojku preko Facebook-a?

Da li ste ikada razmisljali o tome da smuvate neku devojku preko Facebook-a? Ako jeste, u nastavku tekstu cete saznati kako to da uradite.

Iako ova drustvena mreza ima vecu mogucnost zastite privatnosti, nego recimo Myspace uvek se moze naci neka devojka koja ne zna za te cake, pa cete lakse stupiti sa njom u kontakt.

Neke od njih cak zatvore svoj profil za sire narodne mase. To podrazumeva, da morate da joj postanete prijatelj da biste mogli da vidite informacije ili fotografije koje ima na profilu.

Kako smuvati duru preko Facebooka
Kako smuvati devojku preko FB?

Za takvu vrstu devojaka, jedini nacin pocetka komunikacije je da je “bocnete”. Ali, pre nego sto pocnete sa “bockanjem”, prvo morate srediti svoj profil kako bi delovao vise nego “ozbiljno”. Dakle, budite sigurni da na profilu imate fotografije na kojima ste I vise nego zgodni. Obavezno je da imate neku na plazi, sa putovanja, zurke itd I najvaznije, morate imati neku na kojoj vam drustvo pravi jedna atraktivna devojka ili, ako je moguce vise njih. Tako cete devojci sa kojom zelite da stupite u kontakt dati do znanja da ni vi niste maciji kasalj.

Ukoliko nemate takvih fotografija, a dovoljno ste vesti u Photoshop-u, uvek mozete da napravite koju. Kada vam odgovori na „bockanje“, vrlo je verovatno da ce prihvatiti I vas zahtev za prijateljstvo. A onda vam nema druge, nego da cekate da se pojavi na chat-u I da pocnete…

Ukoliko vam je problem kako da pocnete, mozda nije lose da to bude sala tipa: “Sto se ti lepo bockas!” ili nesto slicno. A onda ce razgovor krenuti svojim tokom I ne sumnjamo da cete se snaci.

Iskreno se nadamo da cete vec posle 3 – 4 dopisivanja biti u prilici da dobijete broj njenog telefona. Dakle, ako ste resili da na taj nacin pronadjete devojku svojih snova, zelimo vam srecu od sveg srca!

Javite ako uspete! :)

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts