Kako zaraditi novac na YouTube

Kako zaraditi novac na YouTube

Kako zaraditi novac na YouTubeKako zaraditi novac na YouTube?

Zelite li da zaradite novac preko YouTube-a? Za pocetak, napravite nalog na ovom sajtu, ako ga vec nemate. Zatim, pronadjite kameru koja odgovara vasim potrebama. Treba da napravite svoju bazu pretplatnika. A najbolji nacin da to uradite jeste da postavite video visokog kvaliteta I zanimljivog sadrzaja, koji ce privuci “siroke narodne mase”. Zasto je potrebno to da uradite? Pa zato sto zelite da privucete sto veci broj ljudi, koji ce pratiti sta postavljate [sociallocker]I pretpatiti se na vas kanal. Kada dostignete odredjeni broj prtplatnika I vasi snimci dobijaju 1000 poseta I vise dnevno prijavite se za partnerstvo.[/sociallocker]

Kreirajte AdSense nalog. Jer ako se prijavljujete za partnerstvo, YouTube ce vam prvo traziti da imate AdSense nalog, ukoliko zelite da vas prihvate. Najbolje je da to uradite sto pre, a to cete moci ukoliko imate svoj blog ili sajt sa kvalitetnimsadrzajem.

Celokupna procedura moze da traje najduze tri dana. Kad su vas prihvatili, neophodno je da napravite video sa dobro odabranim tagovima, odnosno kljucnim recima. To znaci da treba da postavite video sa temom koja je najtrazenija. Tako cete dobijati novac I od broja pregleda vaseg videa, a dodatni prihod ce vam biti klikovi na Adsense oglase.

Kako bude rasla poseta vasem kanalu, tako ce rasti I vas prihod. Samo strpljivo I uspecete!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts