Kako zategnuti stomak

Kako zategnuti stomak

Kako zategnuti stomak

Kako zategnuti stomak?

Koza na stomaku moze postati opustena posle znacajnog gubitka tezine ili posle porodjaja. Medjuti, I za to postoji resenje.

Primenom odredjene “caka” dobicete zategnutiji stomak I povecacete samopouzdanje. Masirajte kozu stomaka kruznim pokretima svakoga dana. Takodje, radite piling jednom nedeljno, jer ce to podstaci stvaranje zdravog sloja koze. To ce joj pomoci da postane zdravija.

Mazite kozu kremom sa kolagenom. To ce joj, vremenom vratiti elasticnost.

Svakodnevno vezbanje ce omoguciti da se masne naslage pretvore u misice. Kada se odlucite koji vid vezbanja cete koristite, samo istrajte u tome I rezultati ce uskoro biti vidljivi.

Unosite dovoljno tecnosti. Najbolje je obicnu vodu I to najmanje 3, a preporucljivo je 8 casa u toku dana. Obicna voda igra veliku ulogu u elasticnosti koze, a svakako je dobra za zdravlje celokupnog organizma.

Dodajte svakodnevnoj ishrani namirnice bogate vitaminima C I E. Oni direktno uticu na zategnutost koze. Vitamina C ima ih u: sargarepi, paprici, citrusnom vocu, jagodama, brokoliju, a namirnice poput: kikirikija, lesnika, badema, semena suncokreta su bogate vitaminom E.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts