Kako urediti trpezariju na originalan način

Written by slexty. Posted in Uređenje kuće i stana

Tagged: , , ,

Published on Juli 21, 2012 with No Comments

Saveti za uredjenje trepezarije na originalan način

Kada se kaze da je neka trpezarija savrsena, podrazumeva se da je uredno I lepo namestena I da se oseca prava porodicna atmosfera u njoj. Ipak, nije lose obogatiti je nekim originalnim stvarima, kako bi bila zaista savrsena I kako biste mogli da budete ponosni na svojih ruku delo.

Za pocetak, mozete da eksperimentisete sa bojama. Jednostavno, ako niste spremni da prekrecite zidove prostorije, dovoljno je da unesete neki detalj, na primer toster ili tanjire u boji koju volite vi I vasi ukucani.

 

Kako urediti trpezariju

Ako ste, pak odvazniji pa zelite da eksperimentisete I sa zidovima, mozete jednosatvno da ih prekrecite u omiljenu boju ili da kupite fototapet sa odredjenim motivom koji budi lepa osecanja u vama. Takodje, mozete na zidove da zakacite stare porodicne fotografije I tako poboljsate celokupnu atmosferu.

Sigurno se necete osecati dosadno Ili tuzno u prostoriji koja je puna kontrasta. Zato. Pustite masti na volju I stvorite dinamicnu I originalnu atmosferu u svojoj trpezariji.

Takodje, ako ste vesti mozete presvuci stolice nekim zanimljivim I vedrim materijalom. Ili, jednostavno kupite novi stolnjak veselih boja.

Kako urediti trpezariju

About slexty

Browse Archived Articles by