Kako rezervisati autobusku kartu preko interneta?

Saveti za rezervaciju autobuskih karata online

Rezervacija autobuskih karata online
Rezervacija autobuskih karata online

Iako traje duze I mozda je manje udobno nego avionom, putovanje autobusom ipak ima svojih cari. Uz to, cena je znatno niza nego avionskog prevoza, a I nije ogranicena kolicina prtljaga. Zato, ako ne zurite mozete odabrati ovaj nacin prevoza.

Za pocetak idite na sajtove poznatih turistickih preduzeca u Srbiji, kao sto su: “Lasta”, “Fudex”, “Nis Ekspres”, “Panonija bus”, “Banbus”, “Bata Reisen” I mnogi drugi. Vecina njih na sajtovima ima mogucnost online rezervacije. .

Ukucajte lokaciju, datum polaska I povratka I broj putnika. Pre toga proverite da li vam odgovaraju popusti koje nudi odredjeno preduzece, tj. Da li mozete da se uklopite u to, jer ce vam to znatno umanjiti troskove.

Ukoliko vam odgovara cena karte idite dalje kako biste potvrdili rezervaciju. Unesite trazene informacije: ime I prezime, adresa (nije zahtevana svugde), broj kreditne kartice I sve sto vam traze. Zatim, ako ima ta opcija odaberite gde zelite da podignete svoju kartu: na autobuskoj stanici, u agenciji ili da vam je posalju postom. Potvrdite svoju kupovinu I proverite Inbox e-mail-a koji ste ostavili na sajtu, jer bi potvrda o kupovini trebalo da je vec tu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts