uredjenje dnevnog boravka

Predlozi za uredjenje dnevnog boravka

Ideje za uredjenje dnevnog boravka

Iako se osecate prijatno u ambijentu svoje dnevne sobe, nije lose s vremena na vreme nesto promeniti. U nastavku teksta vam dajemo neke predloge za to.

Za pocetak da naglasimo, nisu vam potrebne neke velike investicije za uredjenje dnevnog boravka. Dovoljno je da unesete neki novi detalj, recimo svecnjak ili lampu. Ako ste vesti u sivenju, mozete cak I da zamenite zavese. Vazno je da se vi, vasi ukucani I gosti osecate sto prijatnije u dnevnom boravku.

 

uredjenje dnevnog boravka

Ovaj deo zivotnog prostora ne bi trebalo da bude natrpan stvarima. Zato je dobro da izbacite sve sto vam je visak I ne sluzi nicemu, vec samo popunjava prostor.

uredjenje dnevnog boravka

Umetnicke slike su dobar ukras svake dnevne sobe. Ali, ni sa tim ne treba preterivati. Treba dobro odabrati I teme I boje koje preovladjuju na slikama. Mozete I uramiti umetnicke fotografije, ukoliko se bolje uklapaju u stil vaseg dnevnog boravka. Ali, ponavljamo, ne preterujte.

uredjenje dnevnog boravka

Ako zelite da budete bas originalni, mozete da uramite neki zanimljiv komad tkanine ili otisak ruku vaseg deteta I time upotpunite atmosferu.

uredjenje dnevnog boravka

Posebnu paznju treba obratiti na to koji stil uredjenja preovladjuje u dnevnom boravku. Jer nikako nije dobro preterivati sa mesanjem stilova. Recimo, ako vam je dnevni boravak modernog dizajna, tu svakako nece biti mesto za stari luster koji ste nasledili od bake.

ideje za uredjenje dnevnog boravka

Ako imate ukrasne jastuke na krevetima, pazite da ih ne bude previse, jer ipak garnitura sluzi za sedenje.

savjeti za uredjenje dnevnog boravka

Iako svi ovi saveti deluju vrlo jednostavno I ocigledno, mnogi ljudi grese upravo u tome. Dakle, dnevni boravak ne treba da bude pretrpan stvarima I ukrasima, ali sitni detalji ce uciniti neverovatnu promenu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts