kakao besplatno napraviti sajt

Kako napraviti sajt besplatno

Ako zelite da otpocnete vas blog, wordpress ili blogspot su dve platforme koje se najvise koriste za bloganje. Medjutim, postoji prilicno veliki broj websajt garditelja na kojima mozete besplatno izgraditi vas sajt bez kupovine hostinga i domena. Na ovim servisima mozete napraviti sajt besplatno, tako da ne postoji finansijski rizik. Naravno, vecina tih servisa nemaju lepe teme za dizajn vaseg sajta, vec to obicno nude sa premium nalogom.

Dakle, predstavicemo vam u nastavku 10 web sajt servisa koji imaju lepe teme i besplatno hostovanje sajta.

1. Webeden
Webeden je website builder za pocetnike koji zele da jednostvno izgrade svoj prvi sajt. Prednost ovog servisa je veliki broj lepo dizajniranih tema koje se mogu porediti sa nekim Premium WordPress temama koje se placaju.

kakao besplatno napraviti sajt

2. SquareSpace
SquareSpace je jos jedan websajt builder koji ima odlicne besplatne teme. Prvih 14 dana je besplatno, ali kasnije je 8$ mesecno ako zelite da nastavite. Ovo je dobar nacin da isprobate uslugu pre nego sto je platite i mozete da vidite da li je to ono sto zelite.

besplatno pravljenje sajta

3. Wix
Ovaj servis ima blizu 20 miliona izgradjenih sajtova, ovo je jedan od najboljih servisa kada su upitanju besplatni servisi za izgradnju web sajtova. Imaju prelepe sablone sa kojima ce vas sajt izgledati profesionalno i lepo.

besplatno pravljenje sajtova

4. Webs.com
Webs.com je jos jedan servis koji mozete uzeti u obzir. Mozete lako kreirati websajt sa websajt builder, uz sajt dobijete i besplatno hosting, tako da ne morate potrositi ni jednog jedinog centa. Postoji veliki broj sablona za razlicite tipove sajtova.

besplatno pravljenje web sajta

5. Moonfruit
Jos jedan websajt builder sa odlicnim interfejsom. Zanimljiva stvar koju sam primetio je da webeden i Moonfruit imaju potpuno iste sablone pa nisam siguran da li su u nekom odnosu. Ipak, ovo je jos jedan odlican servis gde mozete napraviti sajt besplatno.

besplatno pravljenje web sajta

6. Shopify
Shopify je malo drugaciji od ostalih. Namenjen je za ljude koji zele da naprave internet prodavnicu. Dakle, ako zelite da napravite sajt za prodaju na internetu, ovo je dobra opcija za vas. Ima dosta lepih tema za izgradnju internet prodavnice.

Kako napraviti sajt besplatno

7. Breezi
Breezi je relativno novi websajt buider koji je posebno napravljen za dizajnere. Postoji besplatan period za testiranje, ali kod njih nije trajno besplatno web hosting usluga. Sve u svemu prilicno dobar servis.

Kako napraviti web sajt besplatno

8. Prosite.com
Sa ovim servisom mozete besplatno napraviti web sajt, ali da bi on bio javno online potrebno je da platite. Izgleda zanimljivo, ali nisam siguran kako ce proci pored besplatni varijanti koje sam gore naveo.

kako napraviti svoj sajt besplatno

9. SnapPages
Ako zelite da napravite sajt besplatno, onda SnapPages moze u tome da vam pomogne. Izgradnja sajtova sa ovim servisom je ok, ali ipak je za klasu losijiji servis od servisa koje sam gore naveo. Medjutim, ovo je i dalje dobra opcija ako zelite da napravite sajt besplatno.

kako napraviti svoj sajt ili blog

10. LetsEat.At
Ovo je interesntan servis ali besplatan je samo za restorane. Ako zelite da pokrenete sajt u vezi hrane, ovo ce biti odlicno resenje za vas.

Kako napraviti sajt besplatno

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts