Kako rezervisati hotel u Beču, Austrija

Saveti za rezervaciju hotela u Beču, Austrija

Najveci grad I prestonica Austrije, Bec je ujedno I prelepi istorijski grad. Smesten duz Dunava, ovaj kosmopolitski grad nudi : peciva, vina, umetnost, muziku I valcer posetiocima iz celog sveta.

Ne postoji odredjeno vreme za posetu Becu. Ovaj grad je lep u svakom periodu godine na svoj nacin. Mada, u julu zna da bude prilicno toplo. A zima u ovom gradu ima svoje cari.

Grad ima izuzetno dobro razvijenu saobracajnu mrezu. Tramvaji, autobusi I metro vas lako vode do zeljenog dela grada. Najbolje je da kupite kartu za neogranicenu voznju, koja vazi 72 sata. Njihova cena je oko 20$.

Kako-rezervisati-hotel-u-Becu
Saveti za rezervaciju hotela u Beču, Austrija

Ako zelite da ustedite na smestaju, izbegavajte velike hotelske lance, kojih ima dosta u gradu. Mozda je bolja varijanta porodicnih, manjih hotela, jer mozete da ustedite cak I 50 $. Ako posetite Turisticku organizaciju grada, moguce je da vam ponude smestaj u privatnoj kuci, sto je jos jeftinija varijanta.

Kao I u svakoj prestonici, I u Becu je smestaj u hotelima prilicno skup. Zato je mozda dobro da razmislite mozda I o kampovanju. Iako na prvi pogled mozda zvuci cudno, u Becu I njegovoj okolini postoje brojni kampovi koji nude I znatno jeftiniji smestaj I iznajmljivanje opreme.

Kako se austrijska prestonica smatra atraktivnom destinacijom, najbolje je da rezervisete smestaj pre nego sto krenete.

Posetite sajt www.wien.info/en ili b2b.wien.info/en

A kada zavrsite sve oko rezervacije smestaja I stignete u Bec prepustite se uzivanju u nadaleko cuvenom austrijskom pecivu, strudli sa jabukama I obavezno probajte “Saher tortu”. Uz to, austrijska prestonica nudi 24-casovnu zabavu u gradskim klubovima razlicitog tipa.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts