Kako napraviti prirodni energetski napitak

Written by slexty. Posted in Ostalo

Tagged: , , ,

Published on August 08, 2012 with No Comments

Kako napraviti energetski napitak?

Ovo pice je puno vitamina I proteina, koji vam daju dugotrajnu energiju, posebno negde oko podneva, kada vecina nas klone.

Iako gotov energetski napitak moze u pocetku da vam da snazan energetski podsticaj, oni su puni kofeina I secera. Super energetsko pice o kome govorimo je zdravija opcija, svakako iako je potrebno da malo potrudite oko njegove pripreme. Ali, ubrzo cete shvatiti da je efekat mnogo bolji, dugotrajniji, a prvenstveno zdraviji, nego da jednostavno kupite neki od gotovih energetskih pica.

Da biste dobili prirodni energetski napitak, potrebno je da pomesate iscedjen sok od pomorandze, sa kokosovim mlekom I jogurtom, zatim da dodate med I laneno seme.

Pomorandze imaju prirodan secer I daju vam energetski podsticaj. Uz to, izuzetno su bogate vitaminom C, pa pomazu organizmu u borbi protiv virusa I bakterija. Kokosovo mleko je, takodje bogato brojnim vitaminima, a sadrzi I prirodne masti koje izuzetno prijaju organizmu. Jogurt daje organizmu neohodnu energiju I dobar je izvor proteina. Poznato je da se med daje sportistima, kako bi bili izdrzljiviji. Prirodan secer koji on sadrzi se apsorbuje postepeno u krvotok, dajuci organizmu neophodnu energiju. Laneno seme je svojevrstan “tajni sastojak” ovog energetskog napitka. Ne samo da je odlican izvor vlakana I omega 3 masnih kiselina, vec usporava oslobadjanje secera u krvotok, dajuci organizmu stabilno snabdevanje energijom u narednih nekoliko sati.

Dakle, ne dozvolite da se iscrpljujete. Svi ovi sastojci su savrsena kombinacija proteina I ugljenih hidrata za intenzivnu energiju tokom celog dana. Najbolje od svega je sto dobijate 100% prirodan I ukusan energetski napitak.About slexty

Browse Archived Articles by

No Comments

There are currently no comments on Kako napraviti prirodni energetski napitak. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment