Najlepše čestitke za Osmi Mart 2014

Written by slexty. Posted in Dan žena 8.Mart

Tagged: , , , , , , ,

Published on Februar 26, 2013 with 8 Comments

SMS poruke za 8.Mart – Čestiteke za Dan žena

Medjunarodni dan žena, prvobitno je nazvan Medjunarodni dan radničkih žena koji se označava svake godine 8. marta. Ovog dana, mi pokazujemo našu ljubav i pažnju ženama na mnoge načine: poklonima, citatima, slanjem sms poruka i lepe slike koje žene vole. Pripremili smo 10 najlepših poruka za Dan žena za 2014-u godinu.

cestitke za 8 mart

1. Jos lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala… ljubav vas u život pratila za sva dobra, dobrim vam se vracala… svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

2. Pruzi mi ruku da te odvedem gde se i tuzni smeju. Podji sa mnom gde oblaci srece vecito greju. Pusti da ti pokazem kako andjeli disu i kako oni VOLIM TE pisu.

3. Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Srećan 8. mart!

4. Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

5. Nek ti sreca postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje zelje.

6. Cveta ruža, usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko ti šalje da ruža cveta i dalje. Srećan 8. mart!

7. Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

8. Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Sa novom porukom Srećan Vam, drage moje 8. mart!!!

9. Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

10. Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna.. SREĆAN 8. MARTAbout slexty

Browse Archived Articles by

8 Comments

There are currently 8 Comments on Najlepše čestitke za Osmi Mart 2014. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Osmi mart uskoro stize a ti …..Cestitaj osmi mart ako imas pravu prijateljicu , ako nemas imas majku ili kcerku .

  2. Slažem se, Tanja! Uvek je lepo nekome ukazati paznju, pa makar i čestitkom! :)

  3. Bas mi je drago sto se bar neko slaze sa mojim misljenem.

  4. sretan praznik 8 mart. svim zenama na svetu. :)

  5. svim muskarcima srecan 8 mart i da ih zene jednom za svagda ostave na miru

  6. SVIM DAMAMA SRETAN 8.MART

  7. I vama svima zelim srecan 08.mart!

  8. srecan osmi mart svim lepim curama jer ruznih nema

Leave a Comment