Eveline kozmetika – kvalitet po pristupačnim cenama

Eveline – kozmetika kao kompanija je osnovana 1983, godine, i jedna jeod najvećih proizvodjača kozmetičkih preparata u Poljskoj.

Eveline ponuda sadrži širok spektar kozmetičkih proizvoda – od šminke pa do preparata za negu kože lica i tela. Eveline kozmetika ima i liniju za kosu koja sadrži prozvode namenjen različitim tipovima kose – šampone, maske, serume… Eveline kozmetika ne spada u skuplje brendove, ali iskustva korisnika navode da jeza cenu po kojoj nudi svoje proizvode, kvalitet sasvim zadovoljavajući.

Iako se proizvodi u Poljskoj, Evelin kozmetika se pravi prema licenci i tehnologiji Dr Taylor Ltd. Engleska.

Evelin kozmetika za lice

Postoji više linija koje su namenjene koži lica. Rasporedjene su prema starosnoj dobi, pa tako postoji linija Hydra Expert, za žene iznad 25 godina, iznad 35 godina, iznad 45 godina i iznad 55 godina. Formule su prilagodjene starosti kože i njenim zahtevima. Kreme za negu lica za mladje žene utiču na redukciju prvih sitnih bora i hrane i hidriraju kožu, dok su kreme namenjene starijim korisnicama, bogatije nutrijentima, mineralima i koenzimom Q10 kako bi obezbedile jaču borbu sa postojećim borama. Nega lica podrazumeva i pilinge i tonike što takodje možete naći u ponudi Evelin kozmetike. Izdvajamo tonik za dubinsko čišćenje lica koji daje dobre rezultate u kombinaciji sa Eveline kremom protiv akni iz linije koja je namenjena mladalačkoj koži.

evelin kozje mleko

Za osetljivi tip kože lica tu je Beauty Derm Pure Fresh nežna kupka za lice,a za masniji tip kože – Beauty Derm Pure Fresh – osvežavajući gel za umivanje lica. Evelin šminku najbolje je skidati takodje Eveline emulzijom za skidanje make up-a.

Kreme obogaćene Q10 enzimom su u pakovanjima od 50 ml i postoje dve vrste – za noć i za dan – Beauty Derm Dnevna krema i Beauty Derm Noćna krema . Koriste se uz Eveline Beauty Derm kremu za područje oko očiju koja osvežava ovo osetljivo područje.

Za starije dame, tu je Beauty Derm Dnevna krema protiv 9 znakova starenja, i Beauty Derm Noćna krema protiv 9 znakova starenja, naravno u kombinaciji sa Beauty Derm kremom za područje oko očiju protiv 9 znakova starenja.

Posebno su zanimljive linije : Beauty Derm Omega 3 Calcium obogaćene mineralima i linija Gold Therapy koja takodje uključuje dnevnu , noćnu i kremu za deo oko očiju.   Linije koje služe hranjenju kože lica su obogaćene kozjim mlekom , kavijarom i maslinom.

Za borbu sa borama tu je linija Retinol Prestige sa retinolom , linija White Extreme 3D i linija sa ekstraktom orhideje -Magic of the Orchid.

Eveline preparati za telo

Za celulit se preporučuje Slim Extreme 3D Super anticelulit serum u pakovanju od 200ml koji je dobro koristiti u kombinaciji sa Slim Extreme 3D Anticelulit piling kupkom za telo. Za intenzivniji tretman tu je Slim Extreme 3D Anticelulit krema za oblikovanje tela i mršavljenje i Slim Extreme 3D Serum za intenzivno oblikovanje tela i mršavljenje.

evelin celulit

Postoji i relativno kvalitetan Eveline preparat za strije:Slim Extreme 3D Serum protiv strija.

U liniji za negu tela, nalaze se i proizvodi za depilaciju namenjeni osetljivoj koži sa aloe verom. To je prvenstveno Bio Depil krema 9 u 1 koja usporava rast dlaka.

Evelin preparati za sunčanje

Proizvodi namenjeni sunčanju balansirani su prema delu tela za koji se koriste pa tako postoji krema za lice sa spf 30 ili sa spf 50 za svetliju kožu lica. Mleka za telo su vodootporna i u pakovanju od 150 ml, sa različitim spf u zavisnosti od tipa kože tela. Osim mleka za sunčanje, velika je i ponuda ulja za sunčanje i ubrzavanje tamnjenja kože, ako imate nešto suviju kožu tela. U ponudi je i Eveline podstrekivač tamnjenja kože takodje u pakovanju od 150ml.

evelin suncanje

Posebno su kvalitetni Eveline proizvodi za negu kože nakon sunčanja – Losion nakon sunčanja sa zlatnim prahom i rashladni gel nakon sunčanja.

Dekorativna Eveline kozmetika

Pored kozmetike zadužene za negu kože lica i tela, Evelin poseduje i značajnu paletu dekorativnih proizvoda – ruževe, ajlajnere, maskare, veliki izbor tečnih pudera i kamenih pudera, podloge za šminkanje… Izdvajamo nekoliko proizvoda vrednih pažnje.

Colour Show lakovi za nokte dosta dugo traju fino se mažu i nisu skupi. Postoji više vrsta maskara. Volumix Fiberlast je odlična maskara za dan,jer nije posebno postojana. Volume Celebrity maskara daje volumen, produžava, uvija trepavice, i dugo traje.

evelin maskara

Sjajevi za usne su takodje preporučljivi i uglavnom u kremastim i ružičastim nijansama. Sweet Cream sjaj je potpuno kremast, a Colour Celebrity je pun zlatnih šljokica pa je odličan za noćne izlaske.Traju oko 2 do 3 sata, u manjim su pakovanjima i vrlo povoljni.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts