Oriflame kozmetika – prirodna švedska kozmetika

Oriflame je švedska kozmetička kompanija kojaje osnovana 1967 godine. Osnivači su braća Robert i Jonas af Jonik, a danas je sedište kompanije u Luksemburgu.

Oriflame kozmetika je na našim prostorima prisutna dvadesetak godina. Prodajna mesta u klasičnom smislu ne postoje, već je u pitanju kataloška prodaja. Proizvodi se naručuju online ili preko kataloga koji su ažurirani svakog meseca.

Iskustva korisnika mogu se naći na brojnim forumima i uglavnom su pozitivna kada se razmatra kvalitet proizvoda u odnosu na cene, koje su, u odnosu na druge kozmetičke brenove relativno povoljne.

U svakom slučaju, Oriflame proizvodi su okrenuti prvenstveno pravilnoj nezi kože lica i tela a tek onda i make up-om koji daje prirodni izgled.

U početku je ova kozmetička kuća nudila isključivo proizvode za negu lica i tela i make up, dok je danas, lepeza Oriflame produkata daleko bogatija. Osim kozmetike, na lageru u su i modni dodaci i nakit.

Oriflame parfemi i mirisi

Oriflame mirisi su podeljeni u više kategorija, i kada su u pitanju muška i ženska kolekcija.

Tako se u ponudi mogu naći mirisi iz linija: aromatičnih, čempresno-citrusnih, cvetnih, drvenastih, green, orjentalnih, sa notama začina, aromatičnih, vodenastih i voćnih.

Predstavljamo Vam neke od Oriflame parfema i mirisa:

Ženski parfem “More by Demi” promoviše holivudska zvezda glumica Demi Mur.

oriflame kozmetika

Love Potion je parfem zavodljivog orjentalnog mirisa, spakovan u savršeno dizajniranu bočicu od 50 ml.

Delicacy toaletna voda je inspirisana kreacijom  Power Flower кoja je zaštitni znak majstora poslastičara Kristofa Mišalaka. Ovaj miris ima blagi nagoveštaj sočnih kupina, malina sa notama burbona i vanile.

Precious Moments  parfem ima atraktivno pakovanje sa prstenom koji ide uz bočicu. Njegov miris je karakterisan sičnim notama jabuke, divljih bobica i belog cveća. Tople drvenaste note daju trajnost parfemu. Nežnim potresanjem bočice, pokrećete svetlucabe čestice koje će ostati na Vašoj koži. Košta oko 2 500 dinara.

Architect toaletna voda za muškarce ima dominantne note drveta gajak i sekvoje koji se spajaju sa primesama mirisa duvana. Pakovanje od 75 ml košta oko 2 000 dinara.

oriflame-muski

Oriflame prozvodi za negu kože lica i tela

Izdvajamo nekoliko proizvoda iz Oriflame kolekcije kojima su potrošači i korisnici posebno zadovoljni.

Diamond Cellular – noćni tretman za obnovu kože. Sadrži salicilnu kiselinu, i podmladjuje kožu koja posle 14 noći primene, navode proizvodjači, čini kožu znatno mladjom.Nanosi se svake večeri pre spavanja. Bočica sa 30 ml kreme košta oko 1 700 dinara.

Happy Skin  je Oriflame hranljivo mleko za telo za veoma suvu kožu. Intenzivno hrani kožu tela jer sadrži ulje semena bundeve, koje neguje i hidrira.

Pokovanje od  400  ml staje oko 750 dinara.

Silk Beauty Velvet je luksuzna krema za tuširanje. Proteini svile, orhideje i glicerin hrane kožu a ekstrakt baršunastog cveća je hidrira.

oriflame-gel-za-tusiranje

Ne sadrži sapune a Ph vrednost je uravnotežena. Pakovanje od 200 ml košta oko 500 dinara.

Ecollagen dnevna krema za korekciju bora je nova generacije Oriflame proizvoda. Formulisana je ekstraktom matičnih ćelija biljaka i pomaže ispunjavanje bora iznutra isprečava njihov dalji nastanak. Lagana tekstura kreme čini da se ona lako upija u kožu. Ne sadrži paraben. Pakovanje od 50 ml košta oko 1 200 dinara.

oriflame-dnevna-krema

Oriflame preparati za negu kose

Milk & Honey Gold maska za kosu neguje vašu kosu luksuznom formulom koja je obogaćena svetlucavim pigmentima.

oriflame-maska-za-kosu

Tri prirodna sastojka kao što su med, mleko i pšenica, daju potrebnu hidrataciju i kosu čine zdravijom, sjajnom i lakom za oblikovanje. Pakovanje ove maske od 250 ml košta oko 600 dinara.

Oriflame proizvodi za decu

Optifresh dečja pasta za zube je delotvorna pasta sa ukusom voća koja sprečava nastanak karijesa i štiti dečje zube.

oriflame-pasta-za-decu

Fluoridi iz paste jačaju zubnu gledj pa zubi postaju otporniji na bakterije. Ova pasta jeformulisana za decu starosti od 2 do 7 godina. Pasta za zube u pakovanju od 50 ml košta oko 50 dinara.

Iz Oriflame kolekcije za muškarce izdvajamo:

North For Men balzam posle brijanja za osetljivu kožu ima laganu apsorbujuću formulu koja trenutno umiruje kožu nakon nanošenja.

oriflame-gel-posle-brijanja

Biljka aloja vera ublažava posekotine od brijanja a šea buter sprečava iritacije. Ova formula ima malo mirisa koji nisu agresivni za osetljivu kožu, dermatološki je testirana a pakovanje od 50 ml košta oko 550 dinara.

North For Men  balsam za oči sa trostrukim dejstvom je ovežavajući balzam za oči koji vidljivo smanjuje naduvenost, tamne kolutove ispod očiju i sitne linije. Kožu oko očiju održava u dobrom stanju. Pakovanje od 15 ml košta oko 700 dinara.

oriflame-muskarci-oci

Oriflame aksesoar

Sparkle in Paris ženski sat je u vidu luksuzne narukvice sa 4 niza perli, elegantnim brojčanikom i srebrnim okvirom. Pozadina je izradjena od nerdjajućeg čelika a mehanizam kvarcni. Sat košta oko 1 900 dinara.

oriflame-sat

Linija proizvoda za mršavljenje

Natural Balance šejkovi sa raznim ukusima medju kojima su vanila i čokolada,  su šejkovi sa visokim sadržajem proteina, vlakana, omega 6 masnih kiselina i niskim glikemijskom indeksom. Prirodni sastojci daju optimalnu hranljivu vrednost, smanjuju apetit i potrebu za slatkišima. Kesica za pravljenje šejka košta oko 3 300 dinara.

oriflame-sejk

Oriflame dekoracija za nokte

Proizvod koji je izuzetno popularan.

oriflame-nokti

Uz štapić za nanošenjedekoracije dobijate fantastično pakovanje sa ukrasnim svetlucavim zvezdicama, kružićima i srcima. Košta oko 250 dinara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts