Essence kozmetika:  evropski brend – pristupačne cene

Essence kozmetika je realativno skoro doživela prodor na domaće tržište prvenstveno zahvaljujući povoljnim cenama. Prodajna mesta gde se može naći dekorativna Essence kozmetika su mnoge parfimerije medju kojima su na primer DM drogerije. Ova kozmetika se takodje može poručiti putem sajta i na nekim online šopovima.

Svoje proizvode ova kozmetička kuća promoviše uz slogan – Sa stilom, zabavno i samouvereno! Iz recenzija i navoda na forumima, gde korisnice ocenjuju kvalitet, trajnost i cene kozmetičkih proizvoda, i navode svoja iskustva, zaključuje se da je Essence kozmetika posebno popularna medju mladim devojkama, pa se i proizvodjač prvenstveno obraća mladjim potrošačima.

Essence kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Brojni proizvodi i linije essence kozmetike uključuju pudere, maskare, senke za oči, sjajeve za usne, program za negu i dekoraciju noktiju…

Essence tečni i kameni mat puderi

Predstavljamo nekoliko Essence pudera koji su medju popularnijim Essence proizvodima:

Essence kompaktni Mattifying Compact puder košta oko 400 dinara. Raspoloživ je u 4 nijanse. Daje matiran izgled koži, a nežna tekstura omogućava lako nanošenje nakon čega je koža glatka i matirana, prirodnog izgleda.

essence kompaktni puder

Essence mat puder – all about matt! fixing compact powder, takodje košta oko 400 dinara. Može se uporediti sa profesionalnim puderima za matiranje. Nanosi se preko tenog pudera i podloga za šminku koju fiksira. Koža je nakon nanišenja glatka i matirana.

essence mat puder

Essence tečni puder all about matt! oil-free make-up košta oko 500 dinara. Ovaj nemasni tečni puder pruža tenu mat izgled, a koža je glatka i svilenkasto meka. Zahvaljujući dugotrajnoj formuli, traje i do 12 sati, a tekstura koja je nemasna ne zapušava pore na koži. Može se naći u tri nijanse.

essence tecni puder

Essence korektor – cover stick je korektor u stiku koji je namenjen za brzo i pouzdano pokrivanje sitnih nepravilnosti na koži, crvenila i nečistoća. Može se naći u 4 različite nijanse.

essence korektor

Essence proizvodi za nokte

Predstavjamo Vam dva laka za nokte iz najnovije Essence kolekcije:

Lak za nokte – “Eksplozija boja!” iz velike colour & go kolekcije daju noktima atraktivni  geliran izgled,  jači  sjaj a vreme sušenja je vrlo kratko pa ćete Vaš kućni manikir završiti jako brzo. Specijalno patentirana quick & easy četkica je izrazito ravna, pa je tako nanošenje laka prilično brzo i jednostavno. Pakovan je u bočici od 8ml  sa poklopcem čija boja predstavlja boju laka.

essence lak1

Lak za nokte “Naelektrisani efekti!“ – Odlikuje se sjajem svetlucavih dragulja i šećera u metalik, svetlucavom i hologram stilu, a u kombinaciji upečatljivih boja poput pink, tirkizne, plave i crno sive, Vaši nokti će imati jedinstven izgled. Lakovi za nokte iz ove linije se nanose vrlo brzo i lako i njima se jednostavno postiže 3D manikir. Kostaju oko 300 dinara.

essence lak2

Essence proizvodi za negu noktiju

Izdvajamo Nails caring nail oil – ulje za negu noktiju koje hrani nokte blagotvornim sastojcima pritom dajući prijatan miris kajsije. Koristi se nežnim utrljavanjem u koren noktiju i ubrzava njihov rast. Cena ovog preparata je oko 300 dinara.

essence nega noktiju

Essence Gel za nokte “nails at home 2in1”: primer & cleanser je komplet za pripremu i čišćenje sa dva   pomagača spojena u jedinstveni duo proizvod. Pre gel manikira, sunđerčićem nanesite “2u1 primer and cleanser” pa ćete tako savršeno  pripremiti nokte za predstojeći manikir i zaštitili ih od nečistoća. Nakon fiksiranja, ovaj preparat se može koristiti i za čišćenje noktiju od ostatka lepka.

essence novi artikli gel za nokte

Nova Essence jesenja kolekcija kozmetike “Hello autumn!”

Iz najnovije kolekcije izdvajamo jesenji multikolor kompaktni puder koji košta oko 500 dinara i koji kombinacijom atraktivnih nijansi boja, daje vašem tenu prirodan izgled.

essence jesenji puder

Sjajevi za usne u dve nijanse su takodje deo najnovije jesenje Essence kolekcije. Pružaju intenzivne boje  i dugo traju. Koštaju oko 300 dinara.

essence jesenji sjaj

Novi Essence artikli

Na Essence rafovima u parfimerijama bi uskoro trebalo da se pojave nove senke za oci “3D eyeshadow” Ove senke su vrlo meke pa se lako nanose a njihova reljefna struktura  pruža vrhunski 3D izgled. Nijanse boje se kreću od  od satenskog do metalik i svetlucavog sjaja. Ako ih aplikujete kao vlažne, 3D efekat će biti još izraženiji.

essence novi artikli senka

Niva Essence maskara “lash princess volume mascara” obećava kraljevske trepavice. Ima specijalno oblikovanu četkicom koja će pokriti posebno svaku dlaku trepavica. Pruža dramatičan izgled, pun volumena a trepavice će biti i blago uvijene. Idealna je za večernje prilike.

essence novi artikli maskara

Essence trajni ruževi

Dugotrajni Essence ruževi se odlikuju intenzivnim trajnim bojama koje traju nekoliko časova a ne isušuju usne. Paleta boja je od jarko roze i intenzivno crvene do prigušene bordo i diskretnih prirodnih nijansi. Essence dugotrajne reževe možete naći  u 12 nijansi a košta oko 300 dinara.

essence ruzevi

Essence olovke za usne

Olovke za usne u 9 nijansi trendi boja, koristite za jasno oblikovanje usana i pripremu za stavljanje ruža. Olovka se ne razmazuje i dugotrajna je a košta oko 130 dinara.

esseence olovka za usta

Essence nega usana

Na kraju, predstavljamo Essence liniju proizvoda za negu kože usana u vidu mirisnih balzama. Balzami imaju prijatnu laku formulu, napravljeni su u svežim bojama a pritom imaju odličan slatkasti voćni miris!

essence nega usana

Izaberite jednu od 5 nijansi boja balsama koji, kada su na akciji, koštaju oko 200 dinara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts