Alverde kozmetika – preparati bez veštačkih boja, mirisa i konzervanasa

Alverde kozmetika je u okviru nemačke DM kompanije počela sa proizvodnjom kozmetičkih preparata 1989.godine. Osnovni moto ove linije proizvoda je dobar kvalitet i povoljne cene. Iz recenzija i iskustva sa različitih foruma zaključujemo da je zaista reč o prozvodima koji nude prilično zadovoljavajući kvalitet po relativno niskim cenama.

Velika paleta Alverde proizvoda napravljena je od čistih biljnih sastojaka, bez sintetičkih boja i mirisa, i bez konzervansa.  Dominantne kolekcije su  dekorativna kozmetika, muška kozmetika i zaštita od sunca. Proizvodjač navodi da su sirovine za ove preparate iz kontrolisanog biološkog uzgoja i da proizvodi nemaju sastojke na bazi mineralnih ulja.

alverde1

Alverde prozvodi se ne testiraju na životinjama a njihov veći deo ne sadrži životinjeske sastojke. Da vode računa o okolini, proizvodjai pokazuju i tako što se ambalaža za njihove produkte pravi 80 odsto od recikliranih materijala. Garantovano prirodni sastojci omogućavaju da Alverde preparate koristite i u trudnoći, naravno u dogovoru sa lekarom.

Alverde proizvodi se mogu naći u svakoj DM prodavnici i obuhvataju proizvode za negu kože, kose, dekorativnu kozmetiku, proizvode za bebe i decu. ..

Alverde nega lica

Preparati namenjeni nezi kože imaju minimalnu mogućnost da izazovu alergijejer ne sadrže veštačke boje, mirise ni konzervanse. Preporučujemo Alverde toniranu kremu za lice sa šargarepom , a od dnevnih krema za negu dobre su dnevna krema za lice sa ekstraktima aloje vera za masnu kožu, i krema sa bademom. Protiv bora preporučujemo kremu iz linije Vital sa ekstraktom pasiflore.

SAMSUNG

Alverde pena za umivanje osetljive kože

Prijatna pena koja nežno uklanja nečistoće sa lica, ne zateže kožu posle upotrebe i ne isušuje je i ne iritira. Idealna za problematičnu kožu. Košta oko 400 dinara i prija svim tipovima kože, posebno suvoj i osetljivoj.

Alverde Sweet harmony toaletna voda

Ova toaletna voda ima osvežavajući miris breskve a sadrži esencijalna ulja ruže, jasmina i irisa  i note vanile i sandalovine. Miris je blag, slatkast, nije napadan i idealan je za letnje dane. Povoljan je i košta oko 700 dinara.

alverde t voda

Alverde piling za ruke

Alverde piling ima mirise i ekstrakte bergamota i grejpfruta, sadrži čestice lekovitog blata i koštica kajsije, i ulja masline, avokada i badema. Omekšava kožu ruku, redovnom upotrebom, uz pravu eksploziju slatkastog mirisa.

Alverde ulje za negu tela sa kokosom

Ovo ulje ne masti kožu, brzo se upija i ne ostavlja osećaj težine na koži. Košta oko 500 dinara. Miris kokosa daje poseban ugodjaj ali ne traje dugo – oko pola sata. Za korišćenje je dovoljna samo mala količina ovog ulja pa će Vam jako dugo trajati.

alverde-ulje-kokos

Alverde tuš piling od ljuspica kokosa i cveta lotosa

Kombinacija mirisa lotosa i kokosa pružiće Vam uživanje dok blago pilingujete kožu tokom tuširanja. Košta oko 400 dinara.

alverde-tus-piling

Alverde šminka

Preporuka je mineralni puder u prahu, posebno ako ga nanosite na Alverde tečni puder. Ne ostavlja osećaj težine po nanošenju, diskretno prekriva nedostatke i sjajno matira lice. Nije skup i staje oko 400 dinara.

alverde puder

Alverde rumenilo u kuglicama je u jako malom pakovanju sa tuferom za nanošenje a kuglice su u raznim nijansama, uglavnom ružičastim. Pigmentacija kuglica je relativno slaba pa ovo rumenilo preporučujemo damama sasvetlijim tenom. Kuglice se polako troše i ne mrve se. Pošto imaju svilenkasti sjaj, možete ih koristiti kao senku za oči. Koštaju oko 500 dinara.

alverde rumenilo

Alverde kolekcija za bebe

Osim posebnih preparata za sunčanje koji su namenjeni bebama, iz bebi kolekcije izdvajamo kao vrlo kvalitetne: Aleverde baby kremu za negu lica i tela, i Alverde bebi losion i šampon za kupanje.

alverde-bebe-tusiranje

alverde-krema-za-bebe

Bebi proizvodi su potpuno prirodni i sadrže ekstrakte kamilice i šea buter.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts