Emu čizme – obuća od kvalitetne ovčije kože

EMU Naturaly Australian je australijska kompanija koja proizvodi obuću od prirodne ovčije kože i vune. EMU čizme i papuče izradjene su od merino kože i vune poreklom iz poznate Australijske oblasti Viktorija.

Kvalitet, iskustva i održavanje

Ovčija koža je prirodna izolacija, omogućava  koži stopala da diše pa ih tako leti hladi a zimi greje. Osim toga, ovčija koža otklanja dosta vlage pa tako sprečava neprijatne mirise koji su česti kada je u pitanju zimska obuća. Pošto su izradjene od izuzetno kvalitetnih i prirodnih materijala, održavanje čizama od brušene ili mat ovčije kože i krzna je jako važno. U radnjama gde se prodaje obuća EMU, posavetovaće Vas o tome kako ih je najbolje čistiti za šta postoje i specijalni sprejevi.

Prodajna mesta u Srbiji gde možete naći EMU obuću su prodavnice “Beosport”  ( Beograd, Novi Sad, Indjija, Kragujevac i Kruševac).

Emu radnju možete posetiti i u Beogradu u Ruzveltovoj ulici broj 33 a.

Za online kupovinu, najbolje je da posetite izvorni sajt: www.emuaustralia.com.

EMU čizme se oblikuju prema stopalu, nakon nekoliko nošenja, pa se na osnovu iskustva ljubitelja ovih čizmi stiče  utisak da su kreirane za svaku mušteriju ponaosob.

emu osnovna

Brend Emu osnovan je 1994. godine, a od tada popularnost EMU obuće sve više raste. Pored cipela, sandala, patofni, papuča i razne sportke obuće, EMU čizme se neretko zovu najudobnijim čizmama na svetu. Ideja je potekla od veterana u surfovanju, Endrua Radžeta koji je obuću od ovčije kože najpre namenio grejanju stopala surfera nakon izlaska iz vode. Brend  je dobio ime po australijskoj nacionalnoj ptici emu.

Danas se Emu obuća prodaje u preko 67 zemalja. Posebno su EMU čizme preplavile svet. Nose ih žene, muškarci, deca. Opušten dizajn čizmi omogućava kombinovanje uz različitu garderobu na hiljadu načina, kako za dnevne tako i za večernje prilike.

Možda o kvalitetu EMU čizmi najbolje govori podatak da su omiljene medju poznatim ličnostima i holivudskim zvezdama kao što su Eva Langorija, Kejt Hadson, Gven Stefani, Selena Gomez…

– EMU ženske čizme Paterson Lo, koštaju oko 17 000 dinara.

emu-paterson-lo

– EMU ženske čizme Cooloola koštaju oko 13 000 dinara.

emu-cooloola

– EMU ženske čizme Alba koštaju oko 17 000 dinara. Dostupne su u sivoj i braon boji.

emu-alba

– EMU ženske čizme Stinger Lo, koštaju oko 13 000 dinara i dostupne su u više boja.

emu-stinger-lo

– EMU ženske čizme od sjajne kože u interesantnoj tamno bordo boji sa dodatnom postavom, koštaju oko 14 000 dinara.

emu-asplay

– EMU ženske čizme Anka, vrlo zanimljiv duboki model sa četvrtastim metalnim aplikacijama koštaju oko  8 000 dinara.

emu-anka

EMU čizme za decu

Dečije EMU čizme su posebna priča. Mališani dobijaju vrhunski kvalitet, prirodne materijale i udobnu obuću po vrlo povoljnim cenama, od 50 do 80 evra.

emu-decije-osnovna

Predstavljamo najsladje modele:

emu za decu1

Nova kolekcija EMU čizmi (2014/2015)

U novoj kolekciji dominiraju plitki i duboki modeli čizama, od mat ili brušene kože a najčešće boje su crna, bež, braon i siva.

Muške EMU čizme

– Platinum stinger mini, plitki model koji košta oko 140 evra. Tople su i udobne i vodootporne. Napravljene od ovčije kože na raspolaganju su Vam u više boja.

emu-nove-stinger-muske

– Platinum stinger hi, duboke muške čizme sa cenom od oko 210 evra.  Veliki izbor boja.

emu-nove-stinger-duboke-muske

Ženske EMU čizme

– Paterson, plitki model, košta oko  170 evra. Vodootporne su i dostupne u teget, bež i crnoj boji.

emu-nove-zenske-paterson

– Ambar Lo, još jedan atraktivni plitki model sa cenom od oko 180 evra. U ponudi su u bež i crnoj boji.

emu-nove-zenske-ambar

Karakteristike EMU obuće

EMU čizme su obično vodootporne i imaju duplo lice od ovčije kože. Memorijska pena u unutrašnjosti čizama obezbedjuje mekoću i komfor, a prirodna guma, potporu i prijanjanje uz gležnjeve.

Dečije EMU čizme su posebno prilagodjene nežnom dečijem stopalu i omogućavaju koži nogu da diše. Meki prirodni materijali posebna su prednost, jer nema neprijatnim mirisa od znojenja nogu ni mogućnosti od gljivičnih i drugin infekcija tokom celodnevnog nošenja.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts