MONA kožne jakne za jesen i zimu 2014/15

Modna kuća MONA osnovana je 1989. Godine. Ovaj domaći proizvodjač prepoznatljiv je po kvalitetnoj muškoj i ženskoj garderobi od kože i tekstila i kožnoj galanteriji.

Monine kolekcije svake sezone, osim kvalitetom i upečatljivim dizajnom, prepoznatljive su i po detaljima i elementima iz nacionalne kulture. Monini proizvodi su popularnost stekli i na tržištu jugoistočne Evrope, a u Srbiji ih možete naći u oko 50 prodajnih objekata.U odnosu na poznate svetske prozvidjače garderobe od kože, Mona je po cenama daleko prostupačnija.

Kreatorski tim Mone redovno sledi aktuelne svetske modne trendove, što važi i za aktuelnu kolekciju kožnih jakni. Mona kožne jakne su izradjene od najkvalitetnije kože i krzna.

Novi modeli

Nova kolekcija za jesen zimu 2014,2015, ali i ona za proleće, podrazumeva kombinovanje kože sa krznom, vunom, tvidom,  bogatim okovratnicima i detaljima od krzna.

Klasični krojevi propraćeni su aktuelnim bojama poput zelene i teget, kao i bojom kamilje kože. Posebno su atraktivne muške i ženske jakne s nitnama.

Mona ženske kožne jakne

Predstavljamo Vam neke od zapaženijih modela iz nove ali i iz prethodnih Moninih kolekcija kožnih jakni za žene:

mona zenska1

Klasični kroj kvalitetne kožne jakne u crnoj boji omogućava da se ovaj model kombinuje sa različitom garedobom. Slobodno kombinujte ovakvu jaknu sa aksesoarom i torbama od kože u na primer atraktivnoj zelenoj boji.Atraktivna šminka i predimenzionirana bižuterija napraviće savršen spoj!

mona zenska2

Crna strukirana ženska jakna sa prirodnim krznom odličan je izbor za elegantne dame. Kombinujte je u hladnim danima sa elegantnim uskim jednobojnim haljinama. Kožna kapica u nekoj od drugih trendi boja učiniće da izgledate jedinstveno i romantično.

mona zenska3

Kratki model crne kožne jakne u zanimljivoj kombijaciji stilova: Rajsferšlus odaje rokerski stil, ali je lagano smiruje delimično brušena koža u prednjem delu. U kombinaciji sa atraktivnom obućom visoke štikle u jarkim bojama i tesnim pantalonama ili helankama – bićete spremni za svaku zabavu. Probajte da obuća i tašna budu u istoj boji.Aktuelne nijanse braon boje našle su se i u kolekciji kožnih jakni od brušene kože. Uvek moderna čokolada braon boja našla se na kožnom Moninom mantilu koji je strukiran i idealan za različite svakodnevne prilike. Obična bela košulja sa karnerima oko vrata i trendi šorts, učiniće kombinaciju vedrijom.

mona zenska5

Kožna braon jakna, strukirana i srednje dužine – najlakše se uklapa sa garderobom. Diskretni krzneni detalji oko vrata i na rukavima obogaćuju Vaš izgled i daju toplinu u zimskim danima. Kombinovana sa najobičnijom rolkom i opuštenim pantalonama ova jakna je odličan izbor za dnevne šetnje ili odlazak na posao.

Mona muške kožne jakne

Ove sezone, muške kožne jakne su skoro obavezno kratke,a dominantna boja je crna.

 mona muska1

Vrlo kratka jakna od prirodne crne kože sa velikim reverima i zakopčavanjem na rajsferšlus, kombinovana sa kaišem od istog materijala i klasičnom košuljom u svetloj boji, biće odlična kombinacija za mlade poslovne ljude.

mona muska2

Crna kratka kožna jakna sa ruskom kragnom i zakopčavanjem na rajsferšlus za opuštene mlade poslovne ljude može se slobodno kombinivati sa kožnim patikama i platnenim pantalonama u svetlijim bojama.

mona muska3

Kratke Monine muške kožne jakne se uspešno kombinuju i sa svakim džinsom i elegantnijim modelom patika. Ovaj stil je u hladnim jesenjim danima odličan za dnevne šetnje, ali i za opuštene večernje izlaske.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts