Metro obuća – široka ponuda obuće iz nove kolekcije

Metro obuća se po vrlo povoljnim cenama, pa i na odloženo plaćanje može kupiti u brojnim Metro radnjama širom Srbije. Takodje, sve modele  Metro obuće detaljno možete pregledati po kategorijama i cenama i na izvornom sajtu : obucametro.rs

Široka lepeza Metro obuće sadrži patike, sandale, baletanke, papuče… Iz aktuelnih Metro kolekcija, mi Vam predstavljamo cipele i čizme medju kojima su i najnoviji modeli iz linije za sezonu jesen-zima 2014.

Metro ženska obuća

– Elegantne cizme i cipele na platformu

Jesenji model Metro ženskih cipela imaju atraktivni kaišić i koštaju oko 2 000 dinara. Puna peta omogućava veliku udobnost i komfor. Idealan izbor za svaki dan.

metro zenske platforma

Za oko dve hiljade dinara možete kupiti elegantne ženske cipele sa punom petom iz nove Metro kolekcije. Pored elegancije nude i udobnost a raspoložive su u crnoj i prljavo beloj boji.

metro-elegantne-cipele-zene

Ultra elegantne ženske cipele sa visokom petom iz nove kolekcije su model sa atraktivnim animal printom. Savršene su za kombinovanje uz džins, ako želite mladalački stajling kadase zaputite vikendom u diskoteku, ali i za elegantnije haljine, ako steza malo svedeniju varijantu. Cena: Oko 2 300 dinara.

metro print

– Metro gumene čizme

Od gumenih čizmi, ove sezone Metro predstavlja duboke modele za interesantnim reljefnim delom koji pokriva listove. Cena : oko 3 500 dinara.

metro gumene zene

Sezona ne može da prodje nez “kanadjanki”. Metroovi modeli koštaju oko 5 400 dinara. Imate opciju da birate izmedju  više boja medju kojima su i bež, klasična žuta, tamno prljavo roze… Unutrašnja postava od krzna garantuje topla stopala tokom zimskih dana. Čizme u stilu kanadjanki savršene su za uklapanje sa brojnim komadima garderobe.

metro cizme zene5

Metro je još jedan od brendova koji je i ove sezone u program uvrstio ženske čizme u bajk fazonu. Aktuelna je crna boja i modeli sa zanimljivim rajsferšlusom Nosite ih uz džins i kožne roker jakne . Cena: oko 3 500 dinara.

metro cizme zene4

Metro muška obuća

– Muške cipele i čizme

Muške cipele koje Metro nudi ove sezone, pored klasičnih i elegantnih modela, nudi sportske cipele na pertlanje sa gumenim djonom, idealne za opuštene izlaske ali i za odlazak na posao jer se lako kombinuju sa različitom garderobom. Boje koje su na raspolaganju uglavnom su tamno i svetlo braon i crna. Cena: Oko 5 000 dinara.

metro muske cipele2

Nešto ležerniji model su Metroove nove muške cipele/patike, prigodne takodje zasvaku priliku. Cena: oko 2 700 dinara.

metro muske patike cipele

Od čizmi, aktuelni su plitki muški modeli i to po vrlo povoljnim cenama. Ovaj model u braon boji košta oko  3 300 dinara.

metro plitke muske ciyme

Metro dečija obuća

– Metro obuća za dečake

Čizmice za dečake od veštačke kože sa gumenim djonom koštaju oko 2 000 dinara i lako se kombinuju sa garderobom različitog stila.

metro decaci

– Metro obuća za devojčice

Za predstojeću zimu, opremite vaše princeze simpatičnim modelima čizmi sa Hello Kity aplikacijama. Aktuelne boje su siva, crna, bež, pink. Gumene čizme za devojčice, ove sezone se nude u raznim dezenima  i bojama i garancija su da će vašem detetu stopala biti uvek suva. Cena: oko 2 500 dinara.

metro devojcice1

Za kraj, pripremite vaše mališane za hladne dane i udoban boravak u kući. Metro patofne u obliku kuce koštaju oko 1 400 dinara.

metro-patofne

 

Metro patike

Patike iz nove Metroove kolekcije koštaju u proseku oko 1 500 dinara. Neodoljivo podsećaju na Converse platnene patike „starke“.

metro patike

 

Izbor modela, posebno ženskih je veliki pa ćete sigurno naći par koji odgovara Vašem stilu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts