Moncler jakne –  Visoki kvalitet ali i cene

Moncler jakne

Francusko-italijanski brend – Moncler, iznenadiće Vas novim modelima zimskih jakni za aktuelnu sezonu jesen/zima 2014-2015.

Moncler jakne su izdržljive, udobne, prijatne, tople i meke, napravljene od najkvalitetnijih materijala. Relativno visoke cene za kupovnu moć domaćeg potrošača, uslovila je to da se na tržištu mogu naći i kopije. Ako želite original, preporuka je da šoping obavite online, na sajtu kompanije www.eng.moncler.com.

Iskustva ljubitelja ovog brenda pokazuju nam da za dobru jaknu vredi izdvojiti solidnu sumu novca (od 500 do 1 000 evra i više!) budući da dobijate zaista vrhunski kvalitet.

Moncler muške zimske jakne

U novoj kolekciji muških zimskih jakni, dominira siva boja  a modeli su punjeni, srednje dužine, sa skidajućom kapuljačom.

Monkler muška kolekcija se aktuelne sezone zove jednostavno “W”. Inspirisana je muškarcima koji vole da istražuju, vole boravaka na otvorenom i avanture u izolovanim, ledenim i dalekim prostranstvima.

Moncler W kolekcija izradjena je od mešavine najkvalitetnijih materijala i definišu je ekskluzivni printovi. Boje takodje potiču iz ledenih predela pa se tako ove godine medju omiljenim nijansamanašla i boja zelenih potoka i vodopada.

– Svilenkasta jakna od materijala koji sadrži najlon je vodootporna. Ima četiri džepa i jedan unutrašnji. Atraktivni print, radjen je kod modela koji su još dostupni i u plavoj i teget boji u kombinaciji sa belom. Kapuljača se može skidati.

monkler muskarci1

– Muška jakna od modernog tekstila sa melanž efektom je topla, meka i udobna. Kapuljača opšivena zečjim krznom se može skidati. Dostupna je u trendi golubje sivoj boji.

monkler muskarci2

– Još jedan model u sivom karo desenu punjen perjem. Prijanja uz telo mekim a teškim “džemper” dodacima od pletenine garantujući toplinu.

monkler muskarci3

Moncler ženske jakne

Dok su u muškoj kolekciji dominantne crna i siva, medju ženskim modelima su i oni u beloj i zagasito zelenoj boji.

Ovogodišnja kolekcija za žene nosi naziv “Y”. Modeli prate žensku siluetu a printovi su inspirisani dezenima sa tradicionalnih japanskih kimonoa i tetovažama koje su popularne medju body artistima u zemlji izlazećeg sunca.

– Ženska zimska jakna srednje dužine koja se završava ranflom, dodatno greje specijalnim okovratnikom i kragnom od krzna. Dostupna je u tamnozelenoj i maslinasto zelenoj boji.

monkler zene1

– Snežno bela jakna koja je strukirana, savršeno pasuje uz žensku figuru. Svilenkasta je, lagana i meka a toplinu garantuje predimenzionirani okovratnik.  Dostupna je još u crnoj, sivoj, lila i teget boji. Punjena je guščijim perjem.

monkler zene2

– Laka ali topla trendi zelena ženska jakna sa digitalnim printom ima 4 džepa a punjena je guščijim perjem.

monkler zene3

Moncler zimske jakne za decu

Dečije Moncler jakne su i ove sezone razvrstane po kolekcijama za bebe, decu i tinejdžere.

Kolekcija za bebe

Osim zimskih jakni, tu je i veliki izbor preslatkih skafandera, zimskih prsluka i ski zimskih odela za najmladje. Svi modeli su topli, punjeni kvalitetnim perjem a dominiraju crvena, siva, teget i bela boja.

monkler bebe

Kolekcija za decu

Kolekcija za aktuelnu sezonu namenjena mališanima sadrži zanimljive modele za dečake i za devojčice. Modeli su uglavnom vodootporni, imaju kapuljaču koja se može skidati, neki su obloženi zečijim krznom a uglavnom su punjeni guščijim paprejem.

monkler deca

Monkler zimske jakne za tinejdžere

Za mlade momke i devojke, Monkler je i ove godine pripremio više neko moderne, tople i udobne zimske jakne.

monkler tinejdzeri

Pored modernih, kvalitetnih i udobnih zimskih jakni, Moncler nudi i novu kolekciju džempera, kapa, majica i dukseva.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts