Kakvi su dormeo dušeci za spavanje

Kada se biraju dušeci za spavanje  – moramo biti posebno pažljivi pa i izbirljivi jer je reč o nečemu što direktno utiče na kvalitet našeg sna, a poznato je koliko je važno da se probudimo odmorni i spremni za novi radni dan. Zato, vodite računa kako biste izabrali odgovarajući dušek, koji će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe. Dormeo dušeci su razvrstani u više kolekcija u odnosu na različite potrebe kupaca.

Postoje klasični dušeci, antialergijski dušeci, dušeci za bračni krevet, dušeci za decu i bebe, dušeci sa grejanjem, sa biljnim ekstraktima…. Za sada, dušeci na naduvavanje nisu  u Dormeo ponudi. Raspon čvrstine materijala od kojih su Dormeo dušeci izradjeni, kao i raznovrsne dimenzije (dušeci od onih za krevetac pa do velikih modela za francuski ležaj), takodje je veliki i omogućava svakome da odabere koliki i kakav dušek želi.

Kakvi su Dormeo dušeci?

Iskustva i utisci kupaca Dormeo proizvoda su, što se može utvrditi surfovanjem po forumima koji se bave ovom temom, više nego pozitivni. Dormeo dušeci su nesporno kvalitetni, udobni, prilagodljivi i inovativni, imajući u vidu da, veliki izbor dušeka zaista vodi računa o razliitim individualnim potrebama kupaca. Dormeo nudi 30 dana probnog perioda a tu je i garancija povrata novca. Iako cene nisu toliko visoke, imajući u vodu vrlo dobar kvalitet, plaćanje Dormeo dušeka moguće je i na rate ili pouzećem. Na raspolaganju Vam je i online Dormeo prodavnica.

Dušek Memory silver  – dušek od memorijske pene

Ovaj Dormeo dušek ima dvostruko jezgro dizajnirano tako da odgovara svima i izradjen je od kvalitetnog Ecocell materijala. Plavo jezgro pruža čvršću potporu pa je ovaj dušek preporučljiv za osobe koje vole tvrđe dušeke i kojima je zbog težine potrebna jača potpora.

dusek-memory-silver

Narandžasto jezgro, s druge strane, daje mekšu potporu i veću prilagodljivost, pa je ovaj dušek ujedno namenjen osobama koje vole mekše dušeke. Oba jezgra su napravljena sa specijalnim kanalima za smanjenje toplote, koji stvaraju 3 zonsku stukturu jezgra pružajući potporu duž celog tela. Oba jezgra su povezana sistemom koji omogućava nesmetano strujanje vazduha što ih čini uvek suvim i svežim. Cena:  oko 30 000 dinara. Debljina svakog jezgra – 7,5 cm. Navlaka je od memory pene prošivene kroz navlaku i obogaćena je vlaknima srebra. Lako se skida jer ima rajsferšlus.

Održavanje navlake podrazumeva pranje na 60°C, ali bez izbeljivanja, bez peglanja i sušenja u mašini.

Dormeo dušek  – Aloe Vera

Ovaj dušek je svojevrsna noćna aromaterapija! Spavajući na njemu, sigurno ćete uživati u zdravom i udobnom snu. Jezgro ovog dušeka izrađeno je od Ecocell materijala, pruža potporu telu na svim važnim tačkama,pa se kičma tokom spavanja nalazi u najpravilnijem položaju.

dusek aloe vera

Navlaka dušeka je obogaćena aloje verom pa tako daje osećaj mekoće i dodir gladak svileni dodir. Navlaka ima još antibakterijska i antivirusna svojstva, umiruje i opušta. Cena Aloje Vera dušeka je oko 19 000 dinara.

Dušek za decu – Baby Pedic

Dormeo Baby Pedic je dušek najnovije generacije sa jezgrom koje je napravljeno od antialergijskog materijala Ecocell®-a. Dušek je u kompletu sa nepromočivom navlakom, dostupnom u 2 boje(plava i roze). Cena: oko 10 000 dinara. Dormeo Baby dušek je izrađen od 2 sloja različite tvrdoće: tvrđa strana ima stepen tvrdoće 28 i namenjena je bebama, a mekša strana ima stepen tvrdoće 23 i namenjena je nešto starijoj deci.

dusek-bebi-pedic

Srebrni naddušek

Mnogi proizvodjači dušeka u poslednje vreme nude modele sa magnetima, a Dormeo od metala koristi srebro. Dormeo naddušek ima posebnu reljefnu strukturu i daje blagi osećaj masaže za vreme spavanja i poboljšava cirkulaciju vazduha. Izradjen je od prozračne 3D AirMesh tkanine i neklizajućeg materijala sa srebrnim vlaknima. Zato je ovaj proizvod antibakterijski.

Održavanje

Dormeo dušeke uvek koristite na drvenoj letvičastoj osnovi kako bi vazduh mogao da cirkuliše oko dušeka i održava ga provetrenim. Nemojte koristiti tečne supstance da bi čistili dušek, niti agresivna hemijska sredstva. Najbolje je usisati ga s vremena na vreme običnim usisivačem.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts