Objavite svoj promo tekst na sajtu Saznaj Lako, koji na mesečnom nivou ima i preko 150.000 pregleda.

Dobrodošli na Saznaj Lako!

Naš sajt je pouzdan, razrađen, sa kvalitetnim sadržajem. Postoji još od 2012. Deset godina smo ga pažljivo gradili, kako bi okupili ozbiljnu publiku.

Na sajtu objavljujemo isključivo naš, originalni, autorski sadržaj, koji je kreirao tim iskusnih pisaca.

Do sada smo imali preko 170 sponzorisanih objava koje možete pogledati na ovom linku:

Lista sponzorisanih postova

U sponzorisani tekst možete ubaciti linkove ka svom sajtu ili sajtu svog klijenta. Dobra razrađenost sajta Saznaj Lako i poverenje koje uživamo kod svojih čitalaca, nam daju snagu da prenosimo autoritet i na druge sajtove. Tako ćete dobiti i bolju rangiranost na Guglu, kao i više čitalaca.

Sponzorisani tekst mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Dozvoljena su maksimalno 2 linka ka vašem sajtu ili sajtu klijenta.
  • Tekst mora imati najmanje 500 reči.
  • Prihvataju se, skoro, sve teme. Naši sponzorisani sadržaji su uglavnom vezani za kategorije: dom i porodica, lepotu i zdravlje , putovanja, životni stil, nekretnine, biznis, finansije, marketing, karijeru… Ne objavljujemo pornografski sadržaj, tekstove koji šire rasizam i mržnju, politički sadržaj i slično.

Kada je reč o cenama usluga, što više tekstova imate za objavu, to je manja cena po članku. Za više detalja o cenama objavljivanja promo članaka, možete nam pisati u boks ispod. Dovoljno je samo da nam pošaljete svoj članak i popunite formular, a mi ćemo vam poslati sve potrebne podatke.

[wpforms id=“52428″]