Kako falsifikovati novac

Kako falsifikovati novac

Kako falsifikovati novac

Kako napraviti novac za decu

Svi znamo da deca volu da imitiraju starije, a falsifikovan novac mžze dobro da posluži za igranje dece. Na internetu imate razne šablone za pravljenje novca, koji vam mogu  pomoći u pravljenju novca za vašu decu.

Preklopite list papira na pola.

Zatim to isto uradite još jednom. Dalje, presavijte isti komad papira sa leva na desno.  Tako bi trebalo da dobijete 8 jednakih delova. U sredini svakog dela nacrtajte lice po želji. Ukoliko hoćete da budete baš originalni, odštampajte sliku vašeg deteta, pa je zalepite na „novčanicu“. 

Na poleđini svake od njih možete nacrtati motiv po želji, ali ne zaboravite da napišete oznaku na svakoj „novčanici“, npr: 10$, 20$…

Zatim, uzmite makaze za sečenje papira, i izrežite novac koji ste odštampali. Kako bi izgled bio što originalniji, nalepite sjajnu traku napred i pozadi.

Takođe, na internetu možete pronaći šablone za izradu novčanica ili fotografije, koje je potrebno samo da odštampate i isečete.

Kada ste odštampali ili izradili dovljno novca, možete se sa vašom decom igrati raznih igara. Recimo: prodavnice, banke ili neke druge igre koja će pomoći vašoj deci da nauče matematiku.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts