rezervacia avio karte
|

Kako rezervisati avionsku kartu preko interneta?

Saveti za rezervaciju avionske karte preko interneta

Rezervacija avionskih karata putem interneta je postala prava umetnost, za koju je potrebno dosta snalazljivosti I brzine. U nastavku teksta procitajte osnovne smernice, koje ce vam taj posao znatno olaksati.

Evo kako od tacke A do tacbke B da stignete u sopstvenom aranzmanu. Prvo I najvaznije, zapocnite svoju pretragu bar 21 dan, odnosno 3 nedelje ranije. Ako niste uslovljeni, najbolje je da putujete od ponedeljka do cetvrtka, jer su tada povoljnije cene karata.

rezervacija avionskih karata preko interneta
rezervacija avionskih karata preko interneta

Jeftina sedista se uvek prva prodaju. Zato, idite na sajt www.seatguru.com I proverite koje vam sediste odgovara, kako biste bili precizni prilikom rezervacije. Mnogi sajtovi koji se bave prodajom avio karata imaju nize cene karata ako se rezervisu preko inetrneta. Predlazemo vam da posetite recimo: www.jeftineaviokarte.rs, www.aviokarte-online.com ili neki drugi sajt koji se bavi online rezervacijom avio karata.

Ukoliko imate potrebu za neku posebnu pomoc ili opremu, ne zaboravite to da naglasite prilikom rezervacije.

Takodje, ako imate bebu imajte na umu duzinu leta. Manji avio prevoznici, uglavnom dozvoljavaju da dete do 2 godine starosti drzite u krilima, dok vece avio kompanije zahtevaju sediste za svaku osobu u avionu.

Raspitajte se na sajtu preko koga se odlucite da rezervisete kartu da li je moguce da izmenite datum polaska ili povratka ili refundirate troskove, ukoliko odustanete. Takodje, proverite sta je sve ukljuceno u cenu: takse, prtljag I slicno, kako ne biste bili neprijatno iznenadjeni.

Uz sve navedeno, dobro je da cim rezerviste I platite, podignete svoje karte I imate ih kod sebe prilikom dolaska na aerodrom. Sto je sigurno, sigurno je.

Video: Kako pronaći jeftine avio karte i rezervisati ih preko interneta

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts