Dejvid Koperfild

David Copperfield (Iluzionista)

Biografija i trikovi madjijoničara (iluzioniste) Dejvida Koperfilda

Dejvid Koperfild

Onda kada vas stvarnost i svakodnevnica opterete sa nebrojeno puno obaveza, najbolji način da se ne predate kolotečini koja vas može zarobiti u učmalost i doneti vam dosadu, jeste da se bar na trenutak prepustite čarobnom svetu iluzije, u kome sve izgleda tako magično, i tako neograničeno i nestvarno moguće.

Neko ko vam može priuštiti sve to, jeste zasigurno niko drugi do David Copperfield. Bilo da imate sreće da njegov šou gledate uživo ili da sve posmatrate samo okom kamere, ovaj gospodar iluzije, vešto i besprekorno ubedljivo, priuštiće vam niz nezaboravnih trenutaka, koji su nestvarno zadivljujući i koji će vas kao takvi ostaviti bez daha i naterati vas da se prepustite i verujete u to što vam David kroz njih predstavlja kao svoj savršeni trik.

Od početka svoje karijere, koja traje već gotovo punih 30 godina, do danas, David ne prestaje da zadivljuje gledaoce i svedoke svojih magičnih trikova širom sveta.
Dok je na sceni, David pored savršeno osmišljenih tačaka koje izvodi, poseduje i potpuno fascinantan način obraćanja publici i scensku podršku, prepunu efekata koji vas navode da verujete u to, u iluziju lepšu od stvarnosti.

Njegove najčuvenije tačke su levitacija ili letenje, zatim prolazak kroz Kineski zid i prolazak kroz Bermudski trougao.

Do sada njegovi specijali emitovani na televiziji, osvojili su čak 21 Emi nagradu, među brojnom konkurencijom i od ukupno 38 nominacija za tu nagradu.

Video iluzije i trikovi Dejvida Koperfilda

Dejvid Koperfild – Trik sa kartama

Dejvid Koperfild – Kineski zid

Dejvid Koperfild – Kip Slobode

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts