Šta obući za novu godinu za devojke

sta-obuci-za-novu-godinu-za-devojkeBliži se Nova godina…A gomilaju se i silni „problemi“, poput onih: gde ici na doček, sa kim, šta obući, šta obuti i slično. Pa, da pokušamo da vam pomognemo makar oko jednog od njih.

Šta obući za Novu godinu, pitanje je sad.
Prvo, bitno je gde idete za doček, pa shodno tome ćete odabrati najbolju varijantu od ponuđenih.

Ukoliko želite da zablistate i privučete pažnju, najbolje je da odaberete što upadljiviju haljinu. To može biti varijanta sa šljokicama, od tila (skoro providna) ili jedinstvena na bilo koji način. Obratite pažnju da cipele, tašna i nakit treba da budu neutralni.

Jednostavnija varijanta je koktel haljina. Najbolje je da bude jednobojna, ali zanimljivog kroja. Uz ovu kombinaciju, preporučljivo je da cipele, tašna i  nakit budu zanimljivi i upadljivi.

Ako ste od onih što se ne snalaze baš dobro u haljinama i suknjama, obične crne pantalone, zanimljiva tunika ili košulja su svakako dobitna kombinacija u ovom slučaju.

Kombinacija je zaista puno. Navedene su samo nako neke od njih. A ono čime treba da se rukovodite prilikom odabira novogodišnje toalete, jeste prvenstveno da vam odeća koju odaberete bude udobna. Takođe, bitno je i gde idete za doček, pa ćete shodno tome i ličnim afinitetima, nesumnjivo doneti pravu odluku i zablistati te večeri.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts