Najlepše novogodišnje sms poruke

Najlepše sms poruke za Novu godinu

Sada je sve mnogo lakše…Ukucate par rečenica i dragim osobama čestitate Novu godinu! Da li je lepše ili ne, mogu da procene oni koji su nekada primali i slali novogodišnje čestitke.

Iako je ne neki način nestala novogodišnja čarolija i iščekivanje, lepo je kada u Novogodišnjoj noći dobijete sms poruku od dragih osoba i shvatite da neko misli na vas, iako fizički nije tu.

Zato, obradujte svoje rođake, prijatelje…ili drage osobe nekom od poruka…Mi smo vam dali ideje, a vi se bacite na kucanje poruka…

Najljepse-novogodisnje-sms-poruke

 

1. Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni se čini da je isto k’o lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbrižnih snova.

2. Želim ti mir u duši, sjaj u očima, osmeh na tvom licu, ljubav u srcu, sreću pored sebe. Da ti svaka želja postane stvarnost, a svaki pokušaj uspeh!

3. Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke novca – i nijednu kap tuge i bola. Kada se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se Godina Nova, sa tobom biti neću, zato ti želim LjUBAV, ZDRAVLjE i SREĆU!!!

4. Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LjUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2015. SREĆNA TI NOVA!

5. Neka vam se ispune sve želje, da u miru i božjem blagoslovu dočekate novu Godinu! Srećna Nova godina!

6. Ja nisam ptica i ne znam da letim, a sve što mogu je …da te se setim! Nisam ni dobra vila i nemam njene moći…da ti ispunim želje u novogodišnjoj noći. Nisam ni Deda Mraz koji poklone deli…ali sam neko …ko ti sve najlepše zeli! Srećna Nova godina!!!

7. Kad zazvoni 12 sati ti meni prozor da otvoriš. Neka ti uđe čestitka moja i nek ti je SREĆNA GODINA NOVA!

8. Kada Nova 2015. u tvoj dom stupi neka vrata svakoj nevolji zalupi, neka radost tebi i tvojoj porodici zablista i kroz život nek vas prati samo sreća čista. Srećna Nova!

9. Godina stara živi od uspomena, a Nova od isčekivanja…
Neka Vam zdravlje postane trajnost, a snovi stvarnost …
Neka Vas ljubav u srcu greje i nek vam se ispune sve želje.

10. Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

11. U ovim sitnim satima kad 2015. stoji pred vratima sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca Srećna Nova svima!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts