Vrste tašni za žene

Vrste-tasni-za-zene
Ko god misli da aksesoari nisu toliko važni, greši i to mnogo. Naime, svaki aksesoar na svoj način upotpunjuje izgled, a torba posebno. Zato bez nje nikud.

Iako postoji mnogo različitih tipova ženskih tašni, izdvajamo samo one koje se najčešće nose.

1. Džak torba je najčešća kod pripadnica ženskog pola. Prosto zato što u nju staje sve što je jednoj ženi potrebno.

Ovaj tip torbe je idealan za dnevnu varijantu, jer može svašta da stane u nju, a da i dalje izgledate elegantno.

2. Pismo torbice su pogodne samo za večernji izlazak. Jednostavno, zato što u njih ne može da stane ništa osim: novca i malo neophodne kozmetike.

Ovaj tip tašne daje visoku dozu ženstvenosti i posebno se preporučuje, ako se odlučite da obučete haljinu za večernji izlazak.

3. Ova tašna nema tačno utvrđen naziv, ali se sve češće viđa kod pripadnica ženskog pola. Naročito onih koje pribegavaju sportskom stilu oblačenja. Reč je, naime o torbi koja se nosi na jednom ramenu, nešto slično nekadašnjim školskim torbama. U njoj može da se nosi i laptop ili kknjige, a izuzetno je pogodna za nošenje velike količine različitih sitnica. Može se nositi preko ramena unakrst.

4. Ženski rančevi su danas u modi. Još ako su interesantnog dizajna i boja…

5. Na kraju, klasicna tašna, odnosno ono na šta svi prvo pomislimo kada kažemo tašna. Dakle, uglavnom je srednje veličine i ima tanje kaiševe za rame. Uglavnom je jednobojna, retko sa ponekim detaljima.

Prilikom izbora tašne, vrlo je važno uskladiti je sa ostalim delovima odeće i odlučiti kakav to izgled želimo da postignemo.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts