Torbe modni trendovi zima 2013/14

Ove sezone, mnogi poznati modni kreatori pozabavili su se aksesoarima, posebno torbama. Iako je zima možda jednolična, na torbama ima i šarenih, da kažemo prolećnih motiva. Na vama samo ostaje da sami odaberete torbicu koja vam odgovara, a izbor je i više nego veliki i za svačiji ukus.

Torbe sa printom su apsolutni hit ove sezone, pogotovo kada je reč o  zebrastom ili zmijskom. Simpatične aplikacije poput cipela ili likova iz crtaća  mogu  se naći na torbicama koje su obično manjih dimenzija, što je takođe novitet, s obzirom da su ogromne torbe dominirale poslednjih par sezona. Pošto su u pitanju manje torbice, njihova veličina će vašem stajlingu dati nešto elegantniju notu.

Torbe - modni trendovi zima 2013/14
Torbe – modni trendovi zima 2013/14

DOLCE AND GABBANA TORBE

Ono što je privuklo najviše pažnje ove sezone je svakako dezen koji podseća na stare rimsko-vizantijske  mozaike i  motive. Ovaj neobičan stil odlično se kombinuje uz svaku odeću, bez obzira na specifičnu boju. Torbe su izašle iz  modne kuće ,,Dolce&Gabanna“, čiji su kreatori napravili čitavu kolekciju inspirisanu ovim motivima.

Dolce and Gabbana torbe za sezonu 2013/14
Dolce and Gabbana torbe za sezonu 2013/14

CHANEL TORBICE

,,Šanel“ se ovoga puta odlučio za nešto opušteniju varijantu, pa su njihove torbice uglavnom za svaki dan – male, prebačene preko jednog ramena. Pored šarenih torbica, možete naći i nešto ozbiljniju varijantu, sa lačićima kao glavnim detaljima, ali veličina torbica je uglavnom ista. Ono što ih takođe karakteriše jeste neobičan oblik i dizajn koji se može uklopiti u svaku kombinaciju.

,,Šanel" torbice za svaki dan ali i za neku elegantniju varijantu
,,Šanel“ torbice za svaki dan ali i za neku elegantniju varijantu

,Luj Viton“ je ostao na nešto jednoličnijim i ozbiljnijim  modelima sa manje boja. Ono što tek stupa na scenu jesu rančevi za svaki dan, koji su takođe neobičnog dizajna, ali oni će više izdominirati u sezoni proleće/leto 2014. Na pariskoj Nedelji mode, posebnu pažnju privukli su upravo rančevi.

ELEGANTNE TORBICE

Male ,,neseser“ torbice drže visoku poziciju još od prošle sezone. Bilo da su u obliku srca, kruga ili sa krznom ( krzno i krzneni detalji su takođe vrlo aktuelni kada je reč o torbama), učiniće vašu večernju kombinaciju neobičnom a modernom. Ukoliko ne volite neobične oblike, naćićete i obične pismo torbice, uvek aktuelne, ili pak one sa šljokicama, pogodne za kombinovanje uz novogodišnju toaletu.

Elegantne krznene torbice
Elegantne krznene torbice
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts