|

Kakve aksesoare odabrati za leto 2013?

Aktuelni modni trendovi za leto 2013

Modni dodaci su uvek tu da ulepšaju vašu odevnu kombinaciju, a iskreno rečeno, mogu se naći po povoljnim cenama. Kada je reč o aksesoarima, možemo slobodno reći da novac ne igra toliku ulogu koliko smisao za modu i ukus. Ako vam je, ipak potreban savet evo šta se preporučuje za ovo leto kada su modni detalji u pitanju…

KAKVE BOJE ODABRATI ZA LETO?

  • Tamne boje i dodatke slobodno odložite. Leto je vreme za vedrije boje. U poslednje vreme najviše pažnje se posvećuje pastelnim bojama, poput puder roze, limun žute ili nebesko plave. Uz šarene letnje haljine ove boje će odlično pristajati, ali i uz neku večernju crnu toaletu.
šeširi, naočare, letnje marame,  torbe za plažu
Aksesoari za leto 2013

LETNJI NAKIT

  • Leti nakit možda i nije toliko bitan, ali takozvane tuti fruti ogrlice, koje su napravljene od šarenih krupnih kuglica ili, pak velike narukvice svakako će upotpuniti vaš izgled. Odaberite i velike minđuše koje će se primetiti i kada vam je kosa puštena. Dakle kada je nakit u pitanju odaberite krupne, ali šarene komade.
elegantni nakit
Holivudske zvezde odlično kombinuju ,,letnji“ nakit uz elegantnu toaletu

TORBE ZA LETO I TORBE ZA PLAŽU 

  • Leto je i vreme da se odlože ozbiljne poslovne tašne. U ovom periodu možete nositi pletene ili lanene torbice, kao i one od pruća.
Torbe za plažu
Torbe za leto 2013

ŠEŠIRI ZA LETO

  • Šeširi nisu dobri samo kao modni detalji, već su i praktični zbog zaštite od sunca. Okruglom licu će najbolje pristajati kaubojski šešir, četvrtasom šeširi sa širokim obodom, a duguljastom takozvani „panama šeširi“.
sesiri sa sirokim obodom
Šeširi za leto 2013

Naravno, kada je reč o neizostavnim aksesoarima za leto, tu su i naočare i marame. Kod ovih aksesoara ne možete da pogrešite, već samo pratite svoj stil, pogotovo kad je reč o naočarima, dok šarene marame uvek upotpunjuju modnu kombinaciju za plažu ili večernju šetnju.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts