Šta obući za doček Nove godine 2017

Doček Nove godine treba da bude noć koja će se pamtiti po lepim stvarima i dogadjajima. Nemojte najludju žurku pokvariti opterećeni garderobom. Zato lepo na vreme razmislite šta biste mogli da obučete, krenite opušteni u šoping, povedite drugaricu da bude vaše ogledalo…

Samo, bez suza i nervoze jer, teško da ćete pogrešiti. Nova godina je, ko šta kome može da zameri!

Ipak, stajling treba uskladiti sa mestom na kome ćete dočekati Novu godinu.

Predlozi šta da obučete za doček Nove godine

Gradski trg

Ako odlučite da Novu godinu dočekate napolju, na glavnoj ulici ili u gužvi na koncertu posle koga ćete u kafić u kraju, odaberite kaput zanimljivih jarkih boja i kombinujte ga uz čizmice sa visokom, ali udobnom štiklom. Kožne pantalone ili kvalitetan džins upotpuniće kombinaciju.

Izbegavajte til, čipku i elegantne haljine, jer, ne idete na bal već na ulicu a vašu odevnu kombinaciju verovatno će primetiti samo oni koji su sa Vama krenuli na trg!

Žurka u stanu

Za žurke ovog tipa skor oda nema ograničenja. Ipak, obucite se udobno jer se treba prilagoditi celonoćnom djuskanju. Udobno ne mora da znači da odete u patikama i sportskoj majici već da ne preterate sa visokim štiklama, jer ćete presedeti celu noć i gledati druge kako se zabavljaju.

Haljina sa sjajnim detaljima, opušteni sako, dobra frizura, šminka i pozitivan stav, dovoljan su recept za super provod!

sta obuci za docek nove godine na trgu

Romantična večera

Za one koje sa svojim dečkom ili partnerom Novu godinu žele da dočekaju u romantičnoj atmosferi nekog udobnog restorana nema mnogo brige! Dajte sebi slobode i slobodno obujte najviše štikle, najneudobniju, ali tesnu haljinu koja Vam super stoji, najtanji blejzer, koji Vam opet super stoji itd.

Razlog? Nećete mnogo lumpovati ili djuskati uz tehno ili rejv, već ćete uživati u romantičnom razgovoru, mirno,uz sveće. Ako Vam je hladno, on će Vam dati sako.

sta obuci za romanticnu veceru

Noćni klub

Mini suknja  zlatnih ili srebrnih tonova, crveni karmin, krzno, potpetice, vamp šminka! Glasna muzika, dobro društvo i – ništa više ne treba!

sta obuci za nocni izlazak

Detalji

Da biste ostale upamćene kao originalne u novogodišnjoj noći, evo dodatnih saveta o modnim detaljima koji će Vaš stil učiniti prepoznatljivim.

– Perjani šalovi se mogu naći u prodavnicama bižuterije. Mogu se kombinovati sa koktel haljinicom koju će učiniti potpuni čarobnom I drugačijom.

– Šljokice su drugo ime za novogodišnju noć. Pospite ih po telu i licu i bukvalno ćete zablistati! Šljokice u olovkama za šminkanje takodje su super efektna stvar!

– Rukavice, čipkaste ili od tila, aksesoar su koji će dati Vašem izgledu dozu elegancije, tajnovitosti i originalnosti. Sigurno ćete privući pažnju! Izaberite one koje se slažu sa Vašim izborom garderobe za doček Nove godine.

I za kraj, nikako ne kombinujte više detalja, biće neukusno i napravićete kontraefekat!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts