Ideje za poklon za 18. rođendan

Za samo jedan dan u godini možemo sa radošću da uzviknemo „Danas je moj dan!“ U pitanju je, naravno, naš rođendan. Gotovo da je svejedno kojeg smo uzrasta, uvek nestrpljivo iščekujemo naša 24 sata, u kojima ćemo sebi poželeti zdravlje, sreću, ljubav, uspeh, kao i ostvarenje snova. Isto tako, potrudićemo se da dan provedemo lepo, u krugu dragih ljudi i da naš rođendan zaista bude poseban. Svakom se svom rođendanu jednako radujemo ali ipak, 18. rođendan je poseban. Poseban je po tome što tada ulazimo u svet odraslih, u svet punoletnih ljudi, u kojem je, istina, sve mnogo ozbiljnije i komplikovanije.

Mi vam nudimo nekoliko predloga šta da poklonite dragoj osobi za 18. rođendan.

Poklon dečku za 18. rođendan

Gotovo je sigurno da ste čak nekoliko meseci pred 18. rođendan svog dečka počeli da smišljate poklon a da još uvek ne možete sa sigurnošću da tvrdite da je vaša ideja ona prava. Pitali ste drugarice, čitali ste magazine, i za svaki predlog vaš komentar je: „Zaista nisam sigurna“. Razmislite o srebrnom lančiću ili narukvici. U prodavnicama sa srebrom zaista mogu da se nađu mnogi lepi modeli. Ukoliko ste se finansijski posebno opremili za ovu priliku, pogledajte i modele muških ručnih satova.

Još jedna ideja za poklon vašem momku bila bi kožni kaiš ili pak novčanik. To je zaista nešto što je potrebno svakom punoletnom momku.

Poklon dečku za 18. rođendan

Poklon devojci za 18. rođendan

Ono što ima sposobnost da devojke svaki put iznova i iznova očara su svakako parfemi. Industrija parfema je u današnje vreme i više nego raznovrsna, te je asortiman u parfimeriji zaista širok. Razmislite  da li bi vašoj devojci najviše odgovarali cvetni parfemi, puderasti ili neki malo konkretnijeg mirisa. Parfem je nešto što traje i što je idealna ideja za poklon za 18. rođendan vaše devojke. Parfemisaće se svakodnevno i uvek misliti kako je to poklon od vas.

Ne zaboravite čestitku na kojoj ćete naspisati svoje iskrene želje.

Poklon devojci za 18. rođendan

Poklon drugarici za 18. rođendan

Često se pijući kafu ili šetajući sa svojom najboljom drugaricom prisećate svog detinjstva i godina druženja koje su iza vas. Vas dve ste zajedničke vlasnice mnoštva uspomena, proživljenih simpatičnih i manje simpatičnih situacija, i naravno, mnogobrojnih fotografija. Spremite svojoj drugarici za 18. rođendan album u koji ćete umetnuti vaše zajedničke fotografije. Neka svaka fotografija ima posebnu posvetu i datum kada je uslikana. Retrospektiva vašeg drugarstva biće zaista poseban poklon.

Uz to, buketić cveća će se odlično uklopiti sa ovim poklonom.Poklon drugarici za 18. rođendan

Poklon drugu za 18. rođendan

Kada su u pitanju nedoumice oko poklona za 18. rođendan vašeg druga – pozovite se na njegove sklonosti i afinitete. Ukoliko je vaš drug sportista, poklon može da bude kupovina karata za legendarnu utakmicu koja se bliži, ili pak dres sa imenom njegovog omiljenog igrača. U pitanju je zaista specijalan povod, te počnite da štedite na vreme kako biste uspeli da pripremite poklon. Budite sigurni da će se vaš drug oduševiti poklonom i da ćete biti naznačeni kao najbolja drugarica.

Poklon drugu za 18. rođendan

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts