Knjiženo delo: Tajne indijskog ljubavnog umeća

Erotsko – književno delo o tajnama indijskog ljubavnog umeća otkriva nam podelu o četiri osnovna tipa žena. Knjižica ’’Tajne indijskog ljubavnog umeća’’ predstavlja izvesnu dopuna same Kama Sutre. Ova knjiga ne predstavlja samo težnju za savršenstvom čovekove ljubavne veštine, nego je ona na tim temeljima bila i potpuno ostvarena.

a) Žena – lotos ili padmini

Nežna je i ljupka poput lotosovog cveta. Njen je polni organ sitan i nežan poput lotosovog pupoljka i telo joj zrači božanskim miomirisom.
Oči žene – lotosa su kao u plahe srne, u krajevima tek neznatno crvene. Krase je divne oble grudi, što svojim dražima i lepotom postiđuju i dve najdivnije indijske dunje.

Ona je bogobojažljiva i čedna; poštuje svoje roditelje. Njeno vitko telo je privlačno i ljupko kao nežno mlado lotosovo lišće ili kao suvo staro žuto zlato.
Ona ima koketan glasić poput vrtnog slavuja.

Uopšteno, ona je sva ljupka, privlačna i nežna. Njezina kolena i obli bokovi su vrlo jedri. Daje prednost svetlim haljinama što nas raduju.
Njezini vrat, lice i brada su uvek lepo oblikovani.

b) Žena – slika ili citrinitajna indijskog ljubavnog umeca

Ona se lepo i ljupko kreće. Srednje je visine; ima vitko, no stasito telo. Na njoj se ističu jake bujne grudi i isto tako jaki obli bokovi te istaknuta stražnjica. Ima sitne kosti poput ptice, naglašena usta i polni organ joj snažno miriše na med.
Spretna je plesačica i izvrsna pevačica. Njena stidnica je punašna i meka i nije previše obrasla dlačicama – tako da se vrlo brzo navlažuje.

Ima vatrene oči nemirnog pogleda. Uživa u svim oblicima ljubavnog milovanja.
Vrlo rado jede slatku hranu.

c) Žena – školjka ili sankhini

Ona može biti niskog rasta. Vrlo je vitka. Ima duge prste na rukama i nogama, kao i uske čvrste bokove.

Voli crveno cveće i crvene haljine, ima vatreni temperament. U svome hodu ona glavu nikada ne diže visoko i njen dvorac boga ljubavi smešten je duboko; sav je obrastao dlačicama i njen je organ vrlo jakog mirisa.
Pri polnom odnosu s muškarcem, ona se tek tada nadraži kad je dobro nadražena i noktima izgrebana.
Obično je srednje visine i vrlo strastvene prirode. Nepostojana je i lakomislene prirode, dok joj glas ima boju glasa divljeg magarca.

d) Žena – slonica ili hastini

Ne kreće se nimalo ljupko, niti dražesno.

Ima debele noge velikih stopala, loše oblikovanih prstiju; zatim, ima debeo vrat. Obično ima crvenosmeđu bujnu kosu.

Često je mrzovoljna i zajedljiva. Krupnog je tela. Celo njeno telo, a naročito polni organ, snažno mirišu na slonove suze.

Voli začinjena i topla jela. Po dva puta nagrabi hrane iz posude, jer nikad i ni u čemu ne poznaje umerenost.

Ima debele usne. Vrlo ju je teško seksualno zadovoljiti.
Govori vrlo lenjo i kao da u govoru zamuckuje i zastajkuje.

Razmotrili smo kroz interesantan pregled podelu o četiri osnovna tipa žena. Ostaje da se individualno proceni koja bi od njih mogla biti najbliža idealnome, ali ono što je bitno u svetu gde se borimo protiv poremećaja ishrane- jeste da nijedna od njih ne nalikuje Barby lutki.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts