božićni poklon za sestru

Idealan poklon za sestru

Gotovo da je nepotrebno pojašnjavati to koliko pripadnice ženske populacije vole poklone. Šta više, one ih obožavaju! Osim toga što će kutak u njihovoj sobi, u njihovom malom carstvu, biti bogatiji za neki umetnički rad i što će njihov orman imati jedan ofinger više, žene rado tumače i poruku poklona, kao i to koliko se poklanjanjem određenog dara iskazuje podrobno poznanstvo. Ko nas, pored roditelja, bolje poznaje od naše sestre? Upravo sestra je ta koja će za svaku priliku pronaći idealan poklon za nas.

Idealan poklon sestri za 18. rođendan

Poklon za punoletstvo uvek zadaje glavobolje, pogotovo kada je buduća osamnaestogodišnjakinja vaša sestra. Poklon za 18. rođendan se obično tumači kao važniji i konkretniji od ostalih, te on zaista i mora opravdati mit o sebi. Budući da ulazak u svet punoletnih zaista jeste jedna važna prekretnica u životu, poklon bi zaista trebalo da bude konkretan i poseban. Svaka devojka je zaljubljena u parfeme i svaka želi da ima jedan „malo skuplji“ u svojoj kolekciji. Možda je 18. rođendan idealna prilika da prištedite novac i obradujete sestru njenim omiljenim mirisnim notama.

poklon_za_sestru_1

Originalan božićni poklon za sestru

Kada bismo uspeli da opišemo radost,  sreću i euforiju oko praznika i otvaranja prazničnih poklona, smatrali bismo to za vrstan uspeh. Svi jedva čekamo božićno jutro da pootvaramo poklone i vidimo da li je Božić Bata u toku prethodne godine stekao utisak da smo bili dobri i vredni. Ukoliko želite da svoju sestru dodatno obradujete, došapnite Božić Bati šta bi ona najviše volela da pronađe kad otvori poklon. Da li je to nova pidžama sa detaljima poput pahulja, irvasa, Sneška Belića, ili je to možda rokovnik za novo polugodište ili semestar, odlučite vi.

božićni poklon za sestru

Rođendanski poklon za sestru

Nekoliko dana pred sestrin rođendan obratite dodatnu pažnju na to šta okupira misli vaše slavljenice. Koja je to knjiga na kojoj joj u knjižari redovno zastaje pogled, koja je to haljina koju u butiku prislanja na sebe i pita vas kako joj stoji, ili koje su to naušnice koje neprestano opisuje. Budite sigurni da će se i više nego obradovati kada pri otvaranju poklona shvati da se odabrali baš ono što je ona dugo, dugo želela. To će joj dati jasan znak da vam je važna i da slušate o tome šta voli i šta bi je usrećilo.

Rođendanski poklon za sestru

Najbolji poklon sestri za diplomski

Posle nekoliko godina studiranja, vašoj sestri je diploma o završenom fakultetu na domak ruke! Godinama se trudila i radila na tome da stekne dostojan prefiks svom imenu i veliki dan odbrane diplomskog rada se bliži. Za tu priliku, obradujte svoju sestru jednim lepim poklonom. Osim buketa ili korpice cveća možete joj pripremiti još nešto. Budući da je u toku studiranja lekcije pisala grafitnim olovkama i klasičnom plavom hemijskom olovkom, možda je sada idealan trenutak da joj poklonite jedno lepo penkalo. Neka vam tim penkalom odmah nakon odbrane rada napiše „autogram“, potpisavši se sa dipl.

Najbolji poklon sestri za diplomski

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts