Najlepše novogodišnje čestitke za 2017

Najlepše čestitke za novu godinu 2017

Nije važna forma čestitke, važno je da je upućena vama dragoj osobo od srca. Zato, neka neka od navedenih poruka izmai osmeh na lice određenoj osobi koja je na bilo koji način bitna za vas…

Da li ćete zaista poslati čestitku ili ćete jednostavno otkucati SMS poruku ili, pak e-meil…to i nije toliko važno. Ono što jeste je da ste se te osobe setili i ukazali joj pažnju, a na taj način ste joj jasno dali do znanja koliko vam je zaista stalo do nje…

Uživajte u čitanju…

1. Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona, već adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu Radost i Sreća. Srećna Nova godina!

2. Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje… Život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!

3. Nazdravimo Novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto. Srećno!

4. Prvo zdravlje, svu sreću ovoga sveta, svu ljubav ove planete, svu bol i tugu što vreme stvara da je sa sobom odnela godina stara, od srca Vam želi u 2017. godini.

5. Ti nisi tu, a sama ne mogu, ipak znaj da gde god bio, mom srcu ostajes drag i mio! Poljubac i sve najlepše želje, šaljem ti preko ovih slova, puno to volim i… Srećna ti Nova ljubavi moja…

6. Sve što je lepo i što se srećom zove neka te prati od Godine Nove!

7. Srećna vam Nova godina! Nek potraje u sreći i veselju svima koji čitaju moju želju!

8. Nek sve što te loše prati, odnese godina stara, a nova donese puno sreće zdravlja i para. Kao pahulja nek se istopi sve što ti ostvarenje snova sprečava, godina nova, nek ti ispuni sve ono što nije stara.

9. Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. To nisu sve želje tvoje drugarice. Koliko je želja na ovoj listi ne bi stalo, zato jednostavno sretna 2016.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts