|

Kako odabrati salu za svadbu do 150 gostiju

Najveći deo posla ćete završiti prilikom organizacije venčanja onda kada budete rezervisali salu za vaš najvažniji dan u životu. Pre nego što pronađete salu za venčanja i rezervišete, potrebno je da stavite na papir broj gostiju koji će prisustvovati vašem veselju.

Kada to uradite, kreće vaša prva avantura.

Ranije su mladenci organizovali veselja koja su brojala više od 300 ljudi. Danas su se vremena promenila, i mladenci prave liste baš najbliskije rodbine, prijatelja, kolega, koje pozivaju da im upriliče veselje.

Shodno tome, i brojni restorani za venčanja nude ponude za manji broj gostiju, a među njima je i naš splav restoran Akapulko, koji uvek izlazi u susret srećnim parovima koji žele da baš u ovom restoranu sklope brak.

Osim što je smešten na obali Dunava, i što ga odlikuje bajkovit enterijer, u restoranu Akapulko, postoji mogućnost da ukoliko ste se odlučili za manji broj gostiju, sala za svadbu prima do 150 ljudi i nalazi se u zatvorenom delu splava.

Našem timu zaposlenih je bitno da se mladenci osećaju prijatno, zajedno sa gostima, pa zato i želimo da ukažemo na prednosti našeg restorana, o kojima bi srećni parovi trebalo da razmisle kada rezervišu salu za venčanja.

  • Lokacija

Uvek imajte u vidu gde se restoran u kojem ćete proslaviti vaš najvažniji dan nalazi. Ukoliko se venčanje održava u crkvi, ili opštini u jednom delu grada, gledajte da restoran bude što bliži i crkvi i opštini. Zato je splav Akapulko odlično rešenje, jer se nalazi u užem centru grada, naspram čuvenog Hotela Jugoslavija, matičara možete pozvati u restoran, a na samo nekoliko kilometara se nalazi i crkva. Za goste je obezbeđen parking, što je jako važno, jer pojedine zvanice dolaze iz drugog dela grada i jako im je važno da svoj automobile ostave na neko bezbedno mesto.

  • Lista gostiju

Kao što smo već napomenuli, splav Akapulko je otvoren za sve želje i predloge mladenaca. Napravili smo ponudu za one srećne parove koji ne žele veliki broj zvanica na svom venčanju, tako da postoji sala za svadbe do 150 ljudi. Ukoliko vam se pojavi neko iznenada, ili jednostavno u poslednjem trenutku želite da malo proširite listu zvanica, nemojte da brinete, imamo rešenje i za to – terasu koja ima dodatne kapacitete za sedenje, pa brojka može ići i do 250 ljudi, a u slučaju koktel varijante i do 350.

  • Ambijent

Pored lokacije gde se restoran nalazi, jedan od glavnih razloga zašto se mladenci odlučuju za određeni restoran jeste upravo ambijent. Budite uvereni da to splavu Akapulko ne nedostaje. Naš salaza svadbe je klimatizovana prema najsavremenijim standardima, pa će i mladencima i gostima veselje proteći jako prijatno. Pored toga, visoko profesionalno ozvučenje i najsavremeniji stereo sistem će muziku na vašem veselju učiniti posebno, a bajkovit osećaj stvoriće i ekskluzivna rasveta poslednje tehnologije.

Nećemo da zaboravimo da napomenemo da sa naše predivne terase i vi i vaši gosti možete uživati u prelepom pogledu na Dunav i Kalemegdan, a kada ste se već odlučili za splav Akapulko, možete priuštiti i sebi i gostima specijalan ugođaj, tako što ćete na sopstveno venčanje doći gliserom. Sve je ovo u našoj organizaciji, jer tim splava Akapulko samo želi da mladenci svoj najbitniji dan zapamte i da im ostane u prelepom sećanju.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts