Koje sve usluge nam može pružiti agencija za selidbe?

Selidba je jedan od najstresnijih događaja u životu. Pored toga što moramo da se oprostimo od starog doma i naviknemo na novi, moramo i da se pobrinemo za bezbedan i efikasan transport naših stvari. 

Srećom, postoje agencije za selidbe koje nam mogu olakšati taj proces i pružiti nam usluge koje će nam uštedeti vreme, novac ali i živce. 

U ovom članku ćemo vam predstaviti šest najčešćih i najkorisnijih usluga koje agencije za selidbe nude svojim klijentima.

Skladištenje stvari u magacinu agencije

Jedna od usluga koju agencije za selidbe nude je i skladištenje stvari u magacinu agencije. 

Ova usluga je pogodna za one koji imaju višak stvari koje ne mogu da smeste u novi stan ili kuću, ili za one koji se sele u inostranstvo na duži period i ne žele da plaćaju kiriju za prazan prostor. 

Skladištenje stvari u magacinu agencije je sigurno i povoljno rešenje, jer agencija garantuje zaštitu i očuvanje vaših stvari od vlage, prašine, insekata, krađe i drugih nepogoda. Takođe, agencija vam omogućava pristup vašim stvarima kad god vam zatrebaju, uz prethodnu najavu.

Odnošenje starog nameštaja

Druga usluga koju agencije nude je i odnošenje starog nameštaja. Ako imate nameštaj koji je dotrajao, oštećen, zastareo ili vam se jednostavno ne uklapa u novi enterijer, agencija za selidbe vam može pomoći da se rešite tog tereta. 

Agencija će preuzeti vaš stari nameštaj i odneti ga na deponiju ili u humanitarne svrhe, u zavisnosti od stanja i kvaliteta nameštaja. Tako ćete uštedeti prostor, novac i energiju, a i doprineti očuvanju životne sredine.

Prevoz klavira, umetničkih dela i predmeta od velike vrednosti

Treća usluga koju agencije za selidbe nude je i prevoz klavira, umetničkih dela i predmeta od velike vrednosti. Ovi predmeti zahtevaju posebnu pažnju i opremu prilikom selidbe, jer su veoma osetljivi, teški i skupi.

Agencija za selidbe ima iskusne i obučene radnike koji znaju kako da rukuju sa ovakvim predmetima, kao i specijalna vozila i ambalažu koja obezbeđuju siguran i nežan transport. Agencije za selidbu neretko imaju i osiguranje koje pokriva moguća oštećenja ili gubitke vaših dragocenosti.

Selidba bez radnika

Naredna usluga koja se nalazi u ponudi agencija je i selidba bez radnika. Ova usluga je namenjena onima koji žele da učestvuju u selidbi sami ili uz pomoć svojih prijatelja ili rođaka, ali nemaju adekvatno vozilo za prevoz stvari. 

Agencija za selidbe vam može iznajmiti vozilo koje odgovara vašim potrebama, bilo da je reč o kombiju, kamionu, prikolici ili drugom tipu vozila. Agencija za selidbe će vam takođe obezbediti vozača koji će vam dovesti i odvesti vozilo na željenu adresu, kao i savet i pomoć oko utovara i istovara stvari. 

Tako ćete imati veću slobodu i fleksibilnost prilikom selidbe, a i uštedeti novac koji biste inače platili za radnike.

Ukoliko vas zanimaju cene selidbi, posetite stranicu selidbe Beograd cene, gde ćete saznati koji faktori utiču na formiranje cene i kako da saznate koliko će tačno koštati vaša selidba. Na taj način, moći ćete da isplanirate vašu selidbu kao i to u kojoj meri ćete angažovati radnike iz agencije.

Montaža i demontaža nameštaja

Peta usluga koju agencije za selidbe nude je i montaža i demontaža nameštaja. Ako imate nameštaj koji je prevelik ili pretežak da se prenese u komadu, ili ako želite da promenite raspored nameštaja u novom prostoru, agencija za selidbe vam može pomoći da to uradite brzo i lako. 

Agencija za selidbe ima profesionalne majstore koji mogu da rastave i sastave vaš nameštaj bez oštećenja i grešaka, kao i alat i materijal koji su potrebni za taj posao. Tako ćete uštedeti vreme, novac i muke, a i produžiti životni vek vašeg nameštaja.

Selidba uz pomoć radnika

Poslednja usluga je selidba uz pomoć radnika. Iako se ova usluga podrazumeva, važno je da naglasimo nekoliko detalja. Pre svega, radnike iz agencije možete angažovati za kompletnu selidbu. Čak od procesa pakovanja (opremu za pakovanje takođe obezbeđuje agencija), pa sve do istovara. Naravno, radnike možete angažovati i samo za pojedine procese.

Ukratko, selidba uz pomoć radnika iz agencije je najpovoljnija opcija kada ne raspolažete vremenom, ljudstvom ili potrebnom opremom.

Kao što smo videli, agencije nude razne usluge koje nam mogu olakšati i ubrzati proces selidbe. 

Bilo da nam treba skladištenje stvari, odnošenje starog nameštaja, prevoz osetljivih  i vrednih komada imovine, agencija za selidbe ima rešenje za nas. 

Sve što treba da uradimo je da kontaktiramo onu agenciju za selidbe koja nam odgovara po ceni, kvalitetu i reputaciji, i da se dogovorimo oko detalja selidbe. 

Na ovaj način sebi ćemo uštedeti vreme, novac i živce, a takođe i obezbediti siguran i efikasan transport naših stvari.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts