palma sobne biljke

Šta je Android

palma sobne biljkeŠta je android sistem?

Google je razvio svoj softver I nazvao ga Android. On ima Google-ove karakteristike, poput recimo Google maps koje su instalirane kao standard za Android. To znaci da vam telefon moze sluziti I kao navigacija.

Preko telefona sa Androidom mozete pristupiti I ostalim Google-ovim servisima, poput: Gmail-a, Youtube-a, Google Calendar, Google Earth….

Android telefoni su izuzetno prilagodljivi za vsciji ukus. Mozete ga prilicno lako podesiti onako kako vam odgovara. Sa ovog telefona mozete koristiti druztvene mreze, poput Facebook-a I Twitter-a, a sa njega mozete slati linkove na racunar I obrnuto.

Jos jedna dobra stvar kod Android telefona je sto automatski pravi kopije svih vasih kontakata. Da biste podesili telefon morate kreirati Gmail nalog ili se prijaviyi na postojeci. Svaki put kada ubacite novi kontakt, on ce ga automatski cuvati na Gmail-u. Tako da ako izgubite, slucajno telefon svi kontakti vam ostaju.

Postoji na stotine aplikacija I igrica za Android telefone. Jednostavno, proverite na sledecoj adresi koje vam odgovaraju https://play.google.com/store/apps

Takodje, mozete da podesite pozadinske slike kako zelite, bilo da ste ih skinuli sa Google-ovog sajta ili sa interneta.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts