zarada preko adsense

Kako zaraditi sa Google Adsense

zarada preko adsenseUkoliko imate neka interesovanja ili hobi o čemu mislite da bi ste znali dobro da pišete, možete da zaradite novac pisanjem svog licnog sajta. Adsense je dobar način da zaradite novac od svoj sajta ili bloga. Postavljanje Adsense oglasa na svoj sajt je dobar način da napravite profit!

Posetite stranicu Google AdSense, i prijavite se za besplatan nalog .

Napravite web sajt ili blog na temu o kojoj želite da pišete.

Veoma je važno da sadržaj bude originalan. Google algoritam filtrira kopirani sadržaj I takvi sajtovi imaju značajno lošiji rang nego sajtovi sa unikatnim sadržajem. Na primer, ako napravite sajt ili blog o fudbalu, vodite računa da vaši članci budu relevantni za tu temu. Taj sadržaj će privući posetioce na vaš sajt i na kraju vi ćete zaradite novac kada posetioci kliknu na AdSense oglase .

Postavite AdSense kod na svoj web sajt, postavite oglase u levoj koloni sajta ili u okviru sadržaja. To su najbolje pozicije za postavljanje oglasa. Takođe možete postaviti AdSense u horizontalnom redu iznad sadrzaja.

Objavite vaš blog ili sajt na društvene mreze kako bi sto pre dosli do poseta.

Pingajte vaš sajt ili blog sa ping servisima. Takođe budite sigurni da pinguje svaki put kad dodajete novi sadržaj. Pinging je način da date do znanja botovima da na sajtu imate novog sadrzaja. Ovo će takođe pomoći da se dovedu promet na vaš sajt .

Pošalji kratke članke o vašem sajtu ili blogu u artikl direktorijume. U vašem članku postavite link prema vašem blogu ili sajtu. Ovo će vam pomoći da dobijete više prometa.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts