cipele za svadbu

Šta obuti uz venčanicu?

Drage buduće mlade, iako se u većini slučajeva ne vide ispod venčanice, vaš veliki dan ne može da prođe bez para dobrih cipela, zar ne?

Naravno, izbor će najčešće pasti na visoke potpetice. Neka vaš izbor bude nešto najsličnije boji venčanice, mada ako venčanica ima tamnije detalje na sebi, i cipele mogu biti u istoj boji. Na mladinim cipelama je dozvoljeno i dosta štrasa i cirkončića.

Ali imajte na umu da će vas one zamoriti. Zato ih iskoristite samo za ceremoniju i nosite ih dok ne prođe svadbena torta. Do tog trenutka mlada se uglavnom vozi u kolima, stoji u crkvi i provodi vreme šetkajući se po sali, što nije previše zamorno za noge.Ali posle torte dolazi pravo veselje, i nemojte dozvoliti da vam raspoloženje padne zbog otečenih nogu.

cipele za svadbu
I cipele su za mladu bitne kao i venčanica

Pripremite zato par ravnih cipela. Izbor uglavnom pada na udobne baletanke jer je to elegantnija varijanta. U letnjim danima, kada se stopala lako znoje, ne bi bilo loše da obujete ravne sandale, u kojima će noga, za razliku od baletanki moći ,,da diše“. Ako je mlada nižeg rasta, i želi da ostane ,,visoka“, može da se odluči za platforme, koje su udobnije od štikli.

Mada, kad dođe vrhunac večeri, trubači, muzika koja okuplja vaše društvo, itd, ne bi bilo loše da zaboravite na to kako izgledate, i prepustute se dobroj atmosferi, jer nema lepše mlade od vesele i nasmejane mlade. Ukočena nevesta nikome nije zanimljiva. Ipak, ceremonija venčanja je prošla, prošlo je slikanje sa rodbinom i došao je trenutak da se malo opustite.

 

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts