Dekoracija stana za dečiji rođendan

Iako je danas sve popularnije slaviti deciji rođendane u igraonicama, pretpostavljamo da još uvek ima onih roditelja, koji žele da ovaj značajan dan obeleže u svom domu. Zato, evo nekoliko predloga kako da svom mališanu ukrasite prostor i ulepšate ovaj dan:

  1. Ako ste u mogućnosti, kupite različito ukrašene zastavice i pokačite ih svugde po kući, kako bi vaše dete imalo utisak da je taj dan poseban.
  2. Koristite balone u različitim bojama. Od vaše mašte zavisi gde ćete ih zakačiti. Naš predlog je da panljike zalepite selotejpom na plafon, recimo.
  3. Što se trpeze tiče, ukrasićete je u zavisnosti od posluženja koje spremate. Ukoliko pripremate švedski sto, možete dekorisati jela na raličite načine. Ukoliko pripremate običan ručak za svoje goste, naš predlog je da ukrasite stolnjak. Najbolje je da uzmete stolnjak bele boje i da kupite nalepnice sa likovima junaka koje vaše dete voli i da ih jednostavno polepite po stolnjaku. Ovo je idealno rešenje, jer ih posle jednostavno odlepite sa stolnjaka. Ne preporučujemo vam da kupujete one koji se zašivaju, jer ćete sebi natovariti na vrat dodatni posao.
  4. I ne zaboravite da kupite kapice i trubice za decu i, naravno vatromet za tortu.

 

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts