Dekoracije stolova za Novu godinu

Novogodišnja dekoracija stolova

Bliži se decembar, a sa njim počinje Novogodišnja groznica…

Ukoliko vam je namera da Novogodišnju noć provedete u svom domu sa bliskim osobama, biće vam neophodno da pripremite posluženje, odnosno večeru i, naravno ukrasite trpezu. Što se ideja za pripremanje jela tiče, za to smo se već pobrinuli, pa na našem sajtu možete pronaći vrlo interesantne „specijalitete“, za koje vam neće biti potrebno puno vremena da ih pripremite, a gosti će biti izuzetno zadovoljni ukusima. Ostalo je još da vam ponudimo neke ideje za ukrašavanje stola za kojim ćete uživati u Novogodišnjoj noći sa svojim gostima.

Ideja ima pregršt. Mi ćemo vam dati samo neke smernice, a vi pustite mašti na volju i uživajte…

Prvi predlog je da odaberete stolnjak sa novogodišnjim motivima. Ako, pak niste u mogućnosti da pazarite još i to, onda je najbolje da se odlučite za jednobojnu varijantu. Na primer, crveni stolnjak jako lepo izgleda na Novogodišnjoj trpezi.

Ukoliko planirate intimnu Novogodišnju večeru, biće vam dovoljno par sveća sa prazničnim motivima, koje će uz jelku i ostale ukrase, upotpuniti atmosferu.

Takođe, možete sami da napravite ukrase za svakog gosta ponaosob. To mogu biti vrećice sa nekom porukom za svakog gosta.

Prazničnu trpezu možete ukrasiti manjim raznobojnim kuglama, koje ćete staviti da plutaju u providnoj činiji. Još ako dodate po koju plutajuću sveću između njih, vaši gosti će nesumnjivo biti oduševljeni.

Ne zaboravite da dodate neki novogodišnji aranžman u središte stola. Bilo da je vaših ruku delo ili kupljen, biće odlična dekoracija.

Kao što rekosmo, ideja je zaista mnogo…Ovo su bile samo neke od njih. A sada, pustite mašti na volju, opustite se i uživajte u pripremama za Najluđu noć…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts