Najlepše ljubavne čestitke za Novu godinu

Najlepše novogodišnje ljubavne čestitke

Iako želite, ponekad život uredi da ne možete Novogodišnju noć da provedete sa voljenim bićem…mada jedino to želite… Bogu hvala i novim tehnologijama, danas je moguće biti u kontaktu sa dragim nam osobama na kom god delu zemljine kugle bili…

Ako ste i vi ove godine razdvojeni od dragog, odnosno drage, mobilni u ruke i napišite poruku…Neka zna da ste u mislima zajedno, a neka od porukica koje vam predlažemo sigurno će mu, odnosno joj izmamiti osmeh na lice…

Lepota… Svežina… Snovi… Istina… Mašta… Osećanja… Vera… Poverenje…

Najlepse-ljubavne-cestitke-za-Novu-godinu

1. SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV upakovanu u ISKRENOST sa mašnicom od BRIGE i zapečaćenu LEPIM ŽELjAMA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života. SREĆNA NOVA GODINA ….

2. Neka ti Nova godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osćanjima i neka ti Bog podari sve što nemaš, a želiš i sačuva sve što imaš, a voliš!!!!

3. Kad sat stane u pola noći ruku ti pružiti neću moći. Zato ti šaljem poruku ovu i želim SREĆNU GODINU NOVU!

4. Puno radosti, osmeha i veselja i nek ti se ostvari svaka želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice. Koliko je želja na ovu listu ne bi stalo, zato jednostavno srećna 2015. srce moje malo.

5. Još lepša jutra ti svitala, pesma ti u susret hitala, ljubav te u životu pratila, za sva dobra dobrim ti se vratila. Srećna Nova Godina!!!

6. U krizi moramo štedeti na svemu, pa i na računu za telefon. Koristim ovaj sms da ti pozelim srećan Bozić,rodjendan, slavu i Uskrs.U slučaju da se razboliš želim ti brzo ozdravljenje, lep provod za 1. Maj ,da se odmoriš i pocrniš na letnjem odmoru. I u slučaju da se kriza oduži….želim ti srećnu Novu 2015.

7. Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila, gde god kreneš nek te sreća prati lepše želje ne mogu ti dati. Srećna Nova!

8. Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i ne dozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Srećna Nova godina!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts