Najlepše čestitke za Osmi Mart 2015

SMS poruke za 8.Mart – Čestiteke za Dan žena

Medjunarodni dan žena, prvobitno je nazvan Medjunarodni dan radničkih žena koji se označava svake godine 8. marta. Ovog dana, mi pokazujemo našu ljubav i pažnju ženama na mnoge načine: poklonima, citatima, slanjem sms poruka i lepe slike koje žene vole. Pripremili smo 10 najlepših poruka za Dan žena za 2015-u godinu.

cestitke za 8 mart

1. Jos lepša vam jutra svitala, pesma vam u susret hitala… ljubav vas u život pratila za sva dobra, dobrim vam se vracala… svim DAMAMA SREĆAN 8.MART!!!

2. Pruzi mi ruku da te odvedem gde se i tuzni smeju. Podji sa mnom gde oblaci srece vecito greju. Pusti da ti pokazem kako andjeli disu i kako oni VOLIM TE pisu.

3. Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Srećan 8. mart!

4. Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

5. Nek ti sreca postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu greje i nek se ostvare sve tvoje zelje.

6. Cveta ruža, usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko ti šalje da ruža cveta i dalje. Srećan 8. mart!

7. Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

8. Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Sa novom porukom Srećan Vam, drage moje 8. mart!!!

9. Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

10. Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna.. SREĆAN 8. MART

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts