Najlepše sms poruke za Badnje veče i Božić

Najlepše Božićne sms poruke

Najsvetiji hrišćanski praznik se sa napretkom tehnologije sve više čestita SMS porukama. A nekada se podrazumevalo da porodice odlaze jedne kod drugih na čestitanje…
Sa napretkom civilizacije, pomalo su osiromašeni međuljudski odnosi…Zato da se ne bi sve svelo samo na suvoparno čestitanje, izdvojili smo neke od najlepših poruka za Badnje veče i Božić…

A ukoliko želite da povratite duh minulih vremena, dragim osobama možete poslati i čestitku poštom…Važno je da im ukažete pažnju i poštovanje na ovaj lepi praznik…tako da i nije baš preterano važno da li ćete poslati SMS poruku ili e-mail ili čestitku poštom ili im jednostavno čestitati Badnje veče i Božić preko neke od društvenih mreža…važno je da ih se setite baš na ovaj svakom hrišćaninu mili praznik…

Najlepse-sms-poruke-za-Badnje-vece-i-Bozic

1. Dobri dome SREĆAN BOŽIĆ! U vekove zdravi bili, s’badnjakom se veselili, nek vas sreća zdravlju vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI…

2. Život je lep kad se živeti zna, zato uzmi sve što ti život da…Sreća je lepa i živi zbog nje, ne traži previše i ima ćeš sve…Od srca srećan Božić i srećna Nova godina!!!

3. Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i sreće želim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom sreće vodi-SREĆAN BOŽIĆ, VAISTINU SE HRISTOS RODI!

4. Kad ponoćna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreća, od Božića ovog bude još veća. Mir Božiji, Hristos se rodi!

5. Neka tišina ovog Svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju, radost u životu i ljubav za one sa kojima živiš!Od srca ti želim MIR BOŽIJI! HRISTOS SE RODI!

6. Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sveti Vasilije neka te čuva, a moje srce da te voli. Srećan ti Božić!

7. Da ostvariš svaki san pomog`o ti Badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti Badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI,  HRISTOS SE RODI!

8. Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srećan Božić!

9. Neka te Anđeo kroz život vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!!!

10. Ljubav i radost, nežnost i blagost, sreća i vedrina, osmeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić dariva!!! Hristos se rodi!

11. Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Hristos se rodi!

12. Dok zadnji Badnjak gori slušaj srce što govori: blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga života. Hristos se rodi!

13. Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i pokloni dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsrecniji Božić od srca želim!

14. Dobri dome, Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom šeta, da krst časni kolo vodi i neka se HRISTOS RODI!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts