Najlepše uskršnje sms čestitke 2014

Ukoliko želite da pratite sve zastupljeniji trend, možete se odlučiti da čestitate najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo i putem mobilnog telefona. Pred vama su neke od zaniljivijih stihovanih poruka…

A ono što svakako ne treba zaboraviti i ovog, ali i svih ostalih dana jeste da imate bistre misli i čisto srce. Srećen vam praznik i provedite ga u radosti i miru…

Najlepse uskrsnje sms cestitke

1. Dolazi nam Uskrs i veselim se tome. Radosno ću krenuti prema Uskršnjem zvonu. Uskrs je dan kada se svi vole i daruju…Hristos Vaskrse!

2. Poleteli anđeli poput ptica, dotaknuli predivan osmeh tvoga lica. Nek ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše za Uskrs želim, HRISTOS VOSKRESE!

3. Nek ti Hristovo vaskrsenje donese sreću, ljubav i blagostanje. A Uskršnje prvo jaje sve ono što ti nedostaje. H R I S T O  S V O S K R E S E !!!

4. Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRESE!

5. Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac a sreća večni pratilac! HRISTOS VASKRESE!

6. Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! HRISTOS VASKRESE!!

7. Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila. Za Vaskrs nek Vas sreća prati, lepše želje ne mogu dati. VAISTINU VOSKRESE!

8. Sa Hristom u srcu radujte se suncu, Njegovu dobrotu nađite u životu. Nek HRISTOS VASKRESE i sreću i zdravlje vam donese.

9. Tebi se bože danas molim za sve one koje volim, ispuni im svaku želju i neka žive u veselju!
Neka ovaj divan dan posebno bude radostan. Hristos Vaskrs!!!

10. U proleće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts