Najlepše sms poruke za Uskrs 2014

Uskrs je hrišćanski verski praznik koji se obeležava u proleće svake godine. Ovim povodom ljudi čestitaju jedni drugima Vaskrsnuće Gospoda našeg Isusa Hrista.

Jedan od načina svakako su sms poruke za Uskrs. Izabrali smo za vas 10 najlepših uskršnjih poruka za 2014 godinu.

Nadamo se da ćete uživati u našim uskršnjim sms porukama i da ćete veoma obradovati vaše voljene. Takođe, možete ih menjati i prilagoditi svojim idejama.

Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese!

Najlepse sms poruke za uskrs

1. Dobar dan vama svima što u ovoj kući ima da ste zivi i zdravi da se uvek Uskrs slavi!

2. Topli pozdrav vama svima što vas u toj kući ima. Da ste svi živi i zdravi, da se Vaskrs večno slavi. Da vas prati blagoslov večni i da su vam svi praznici srećni. HRISTOS VASKRESE!

3. Boja crvena što se blista u znak Vaskrsenja Hrista, za sreću tvoju nek zablista ko suza Božija čista, nek je srećno Vaskrsenje Hrista!

4. Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom, prekrsti se i budi sa Bogom. HRISTOS VOSKRESE!

5. Dobar dan dobri dome, neka vam se jaja lome. Dok crkvena zvona zvone, nek vas radost obasjava, radost celog Pravoslavlja! HRISTOS VOSKRESE radost donese!

6. Nek svetlost Vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najbliži rod. HRISTOS VASKRSE!

7. Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Nek HRISTOS VASKRESE i sreću i zdravlje vam donese.

8. Nedeljno jutro kad zablista, radosno docekajte VASKRSLOG HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u Rajski vrt. HRISTOS VOSKRESE!!!

9. Boja crvena što se blista,u znak Vaskrsenja Hrista, za sreću tvoju nek zablista ko suza Božija čista, nek je srećno Vaskrsenje Hrista!

10. Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRSE!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts