Najlepše želje za pravoslavni i katolički Uskrs 2014

Praznik kojim se obeležava Vaskrsnuće Gospoda našeg Isusa Hrista je prava prilika da se izmirite sa onima sa kojima ste bili u zavadi, ali i da poželite sve najbolje dragim osobama. Nije bitno na koji ćete način to uraditi: slanjem čestitke, sms poruke, na Facebook-u…bitno je da imate dobre emocije i da to zaista i mislite… Kako kažu: oproštaj je samo za jake ljude…Zato, pokažite kolka je snaga vaše ličnosti i oprostite…Sada je pravo vreme za to…Hristos Voskrese! Vaistinu Voskrese!

Najlepse zelje za Uskrs

1. Želim da te svetlost Hristovog vaskrsenja osvetli kao što je osvetlila vaseljenu. I zato te pozdravljam najradosnijim hrišćanskim pozdravom HRISTOS VASKRSE!!!

2. U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese,
NA ZDRAVLjE VASKRS, HRISTOS VOSKRESE!

3. U proleće rano kad priroda se budi, zbog dana jednog srećni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao i napustiti nas neće. HRISTOS VOSKRESE!

4. Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! HRISTOS VASKRESE!!

5. Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!

6. Sveto jaje Uskršnjeg jutra što ti danas kuću krasi, nek ti donese svaku sreću i od svake muke spasi. HRISTOS VOSKRESE!

7. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga, da svako još više voli bližnjega svoga! Srećan Uskrs!

8. Nek svetlost Vaskrsa obasja vas i da vam Hristos podari spas, da trud i strpljenje donesu plod i da svima budete najblizi rod. HRISTOS VASKRSE!!!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts