Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu

Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu

Kupovina poklona nekad nije baš jednostavna, posebno ako kupujete za muškarce. Tokom priprema za praznike, jurnjava po radnjama u potrazi za idealnim poklonom kojim ćete obradovati dečka, supruga ili brata se podrazumeva. Kako bi Vam bilo lakše, nudimo par jednostavnih saveta.

U odnosu na žene, teže je naslututi šta treba muškarcu. Nije da muškarci ne vole poklone, već su prosto zatvoreniji u izražavanju svojih želja i često će radije sami kupiti ono što im treba bez mnogo pompe i priče, nego čekati da im to neko da na dar.

Naš savet je da potražite poklone koji su jednako funkcionalni i zabavni tako da vam je time potražnja znatno olakšana. Medjutim, ipak ima sličnosti izmedju žena i muškaraca u smislu sredjivanja. Kao što svaka žena voli da izgleda lepo i doterano, tako i muškarci imaju isti cilj.

Šta pokloniti muškarcu za Novu godinu

Odeća i parfemi samo ako ga dobro poznajete!

Dakle, ako muškarcu kupite na poklon kvalitetan komad odeće kao što su dobar vuneni šal ili kaput – nećete pogrešiti. Obratite pažnju koji su i kakvi omiljeni odevni predmeti muškarca kojem kupujete poklon i obogatite njegov garderober, ali vodite računa da odeća bude udobna, jer to je ono što je muškarcima najvažnije.

Parfemi i nezaobilazni satovi su uvek dobar poklon, ali u slučaju da muškarca dobro poznajete kako biste pogodili ukus i stil koji će mu odgovarati. Dobra stvar kod ovakvih darova je što ih muškarci sami sebi veoma retko kupuju.

Tehnika. E sada, imajte na umu da ono što su za žene cipele to su tehničke stvarčice za muškarce. Toga im nikad dosta! Raspitajte se šta je najnovije na tržištu, ali u slučaju da su vam tableti i smartfoni prevelik udarac na novčanik, kupite novu futrolu ili masku za digitalnog ljubimca.

poklon za muskarca za novu godinu

Važna je pažnja

Ako kupujete poklon za muškarca koji posebno voli da uživa u kvalitetnoj hrani i piću, biće Vam malo lakše pri izboru poklona. Nadjite u ekskluzivnoj prodavnici neki egzotični komplet začina iz inostranstva i super kvalitetno vino!

Pored svega navedenog u obzir dolaze i nova torba za laptop, elegantan privezak za ključeve, novčanik, kišobran sa kvalitetnom drvenom drškom u luksuznom pakovanju, karte za utakmicu omiljenog kluba, kvalitetne olovke i pera,  šah…

Ipak, pažnja je uvek bitnija od vrednosti poklona. Šta god odabrali, u krajnjem slučaju i ako napravite pogrešan izbor poklona, muškarac kome je namenjen, svakako će biti zadovoljan što ste ga se setili i fino, lepo upakovali iznenadjenje za njega ispod novogodišnje jelke.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts